Uutiset

Työkoneet

Tamtronin puhelinhuoltopalvelu ma-pe klo 6.00-22.00

Kotimaisena valmistajana Tamtron haluaa olla järkevä valinta vaakatoimittajaksi. Tuhannet urakoitsijat ovat jo valinneet Tamtronin ja se haluaa olla tämän lisäpalvelun muodossa heidän päätöksensä arvoinen. Palvelu koskee kaikkia Tamtron vaa’an omistajia riippumatta siitä miten ja milloin vaaka on hankittu.

Puhelinhuoltopalvelun suora numero on (03) 3143 5030 (normaali numero, ei maksullinen).
Puhelintukipalvelu neuvoo vikatilanteissa, käytössä, ottaa vastaan huolto-, varaosa-, punnituskortti- ja vakaustilaukset. Puheluun vastaa samat ammattimiehet, jotka vaa’at asentavatkin. He tuntevat vaa’at kuin omat taskunsa. Palvelusta saa vaivattomasti apua aikaisesta aamusta iltamyöhään.

Tampereen tehtaalta saa jatkossa tuoda ja noutaa tavaraa myös ma – pe 6.00 – 22.00 välisenä aikana. Tällöin on hyvä soittaa ennen saapumista, koska portti ja ovet ovat lukitut normaalin työajan ulkopuolella. Samaan aikaan Tamtron lisää asennus- ja huoltokapasiteettiaan varmistaakseen myös kenttähuollon toimivuuden.

Vakaus vertailuvaaka-autolla

Toisena uutena palveluna, Tamtron jo jonkin aikaa suorittanut vakauksia vertailuvaaka-auton avulla. Järjestely perustuu koukkulavakuorma-autoon asennettuun tarkkaan vaakaan, johon pyöräkuormaajalla kuormataan samoja materiaaleja kuin kuormaajalla normaalistikin lastataan. Autoon asennettu vaaka punnitsee10 kg tarkkuudella ja on siten tarkka käytettäväksi pyöräkuormaajavaakojen vakaukseen. Pyöräkuormaajan kauhaan otetaan siis tavaraa, punnitaan pyöräkuormaajavaa’alla ja merkitään lukema muistiin. Tämän jälkeen kauha tyhjennetään auton lavalle josta saadaan hyvin tarkka punnitustulos. Vertaamalla näitä tuloksia voidaan varmistua pyöräkuormaajavaa’an tarkkuudesta. Menetelmä toistetaan eri kokoisilla kauhaan otettavilla kuormilla, jotta koko pyöräkuormaajavaa’an punnitusalue saadaan tarkastettua.

Sama menettely sopii myös vaa’an virittämiseen ennen vakausta.

Uuden menetelmän tarjoamia etuja:

  • pyöräkuormaajavaaka vaaitaan juuri oikeilla materiaaleilla
  • painospiste asettuu kauhassa samoin kuin koneen normaalissa käytössä
  • koko punnitusalue voidaan testata kätevästi
  • koneen käyttö tapahtuu täsmälleen samoin kuin normaali kuormaus
  • vakaustapahtuma on ainakin yhtä nopea kuin punnuksilla tehtynä

Tamtron on nopea vaaka

Uusilla Tamtron Pro pyöräkuormaajavaaoilla punnitusnopeus ja siten polttoainetalous on huipussaan. Niillä pystyy punnitsemaan yli 500 t tunnissa – myös vakaushyväksyttynä. Tämän mahdollistaa uusin kehittynyt punnitustekniikka ja automaattinen kulmakompensointi.Tätä tekniikkaa hyödyntää vain Tamtron ja se on patentoitu koko Euroopassa.
Lisätietoja tarvittaessa antaa myyntipäällikkö Markku Eskola.

Lue seuraavaksi