Uutiset

Työkoneet

Tamtron pyöräkuormaajavaaka uudistuu jälleen

Kone käyntiin henkilökohtaisella PIN-koodilla

Tamtron on kehittänyt ja patentoinut koneen käynnistykseneston. Järjestely perustuu kuljettajakohtaiseen PIN-koodiin, jonka avulla koneen saa käyntiin. Ominaisuus on ollut hyvin suosittu monissa Tamtronin vientimaissa ja levinnyt nyt Suomeenkin. PIN-koodin avulla päästään paremmin hallitsemaan koneen käyttöä ja seuraamaan kuormattuja materiaaleja. Ominaisuus on saatavissa Tamtron Pro ja YES malleihin. Kuten Tamtronin vaaoille on tyypillistä saa ominaisuuden päivitettyä edullisesti jo käytössä oleviin vaakoihin. Tarpeiden kasvaessa edullinen päivitettävyys luo turvaa ja kustannustehokkuutta.

Punnituskuitti suoraan internetistä

Uusinta uutta Tamtron pyöräkuormaajavaaoissa on internetin kautta automaattisesti tapahtuva punnituskuitin luku. Kun Tamtron Pro 300 i vaaka toimitetaan on siinä valmiina internetyhteys. Tamtron vaaka lähettää ilman mitään kuljettajan erikoistoimia punnituskuitit www.tamtron.net palveluun. Asiakkaalle toimitetaan vaa’an asennuksen yhteydessä pankkiyhteyksistä tutut käyttäjätunnus ja salasana.

Koneen omistaja, materiaalin myyjä tai tavaran ostaja pääsevät katsomaan mistä tahansa tietokoneelta tehtyjä kuormia heti kun punnitus on tehty. Kullakin on oma käyttäjätunnus ja salasana. Uudella nykyaikaisella tiedonsiirtotavalla saavutetaan jopa tuhansien eurojen säästöt hyvinkin lyhyessä ajassa. Tiedot voidaan luonnollisesti siirtää laskutukseen, Excel-taulukkoon tai sähköpostiin. Jos tarvetta on niin punnituskuitit voi tulostaa kuormaajassa, toimistolla tai vaikka molemmissa.

Lisää kate-euroja koneurakoitsijalle

Luotettava Tamtron pyöräkuormaajavaakamallisto on täysin dynaaminen liikkeessä punnitseva vaaka. Vaaka ei hidasta toimintaa. Tamtronilla voi lastata jopa 500 tonnia tunnissa tarkkuuden olleessa silti huippuluokkaa.

Vaa’assa on automaattinen nostonopeuden, koneen kallistuman ja kiihtyvyyden kompensointi. Se lisää entisestään kuormauksen nopeutta, tarkkuutta ja tuottavuutta.
Perusominaisuuksien lisäksi Tamtron vaa’at voidaan varustaa internet- tai USB-tiedonsiirrolla.

Laskutus painon perusteella edellyttää vakaushyväksyntää (leimoja vaa’assa). Tamtronin kaikki mallit ovat vakaushyväksytty kaupalliseen käyttöön. Virallinen kruunaus on tae tarkkuudesta, laadusta ja luotettavuudesta myös pitkällä aikavälillä.

Lue seuraavaksi