Uutiset

Työkoneet

Tamtron esillä maailman suurimmilla vaakamessuilla

Tamperelainen Tamtron Oy osallistui maailman suurille vaakamessuille Kiinan Wuhanissa huhtikuun puolen välin jälkeen.

Messujen avajaisissa Tamtronia edusti Pentti Asikainen. Asikainen oli katkaisemassa avajaisissa avajaisnauhaa. Messujärjestäjä kutsui Asikaisen tähän kunniatehtävään. Asikainen on ainoana suomalaisena saanut tämän kunnian tämän messun reilun 20-vuoden historiassa.

Tamtron esitteli osastollaan laajan valikoiman vaakoja. Esillä oli pyöräkuormaaja-, materiaalikone-, dumpperi-, puutavaranosturi-, autonosturi-, auto- ja junavaa’at. Lisäksi punnitusantureita, nosturi- ja tasovaakoja loppu- ja OEM-asiakkaiden käyttöön.

”Asiakkaita vieraili osastolla sadoittain. Suuri mielenkiinto oli Tamtronin vaakojen lisäksi Wnexus pilvipalveluun. Useat asiakkaat totesivat Tamtron olevan selkeä edelläkävijä ja Tamtron järjestelmän tuomat kustannussäästöt nähtiin hyvin merkittävinä”, kertoo Pentti Asikainen.

”Kiinan markkinat ovat hyvin kilpaillut. Tamtron on edistyksellisillä ratkaisuilla menestynyt niin Kiinan kuin 60 muun maan markkinoilla. Tamtronin valikoima on punnitusalan laajin. Suomessa asiakkaat ovat vaativia ja edistyksellisiä. Tämä kotimarkkina auttaa merkittävästi Tamtronia pysymään jatkuvasti kehityksen kärjessä ja sitä kautta menestymään maailman markkinoilla”, Asikainen lisää.

Lue seuraavaksi