Uutiset

Työkoneet

Tampereen Vaakatekniikalta vaakoja pyöräkuormaajiin

Tampereen Vaakatekniikan Päivi Anttonen esitteli Maxpossa Loadmaster Alpha 50 -pyöräkuormaajavaakaa. Kädessään hänellä (alakuva) on värillinen näyttöpaneeli, jossa on myös kosketustoimintoja sivulla olevien kiinteiden painikkeiden lisäksi. Näyttöjä on tarjolla kolmea eri kokoa. Kosketusnäytön käytön sanotaan onnistuvan myös käsineet kädessä.

Järjestelmän asennuksen koneeseen luvataan onnistuvan yhden työpäivän aikana. Tampereen Vaakatekniikka suorittaa asennukset itse. Ohjaamoon tulevan näytön lisäksi pyöräkuormaajaan asennetaan kaksi paineanturia sekä kauhan asennon tunnistava kauha-anturi. Lisäksi mukaan tulee konekohtainen kalibrointiboksi. Näyttömoduulissa on printteriliitäntä tulostinta varten. Näytön erilaiset toiminnot helpottavat kuormausprosessia. Punnitustiedot saadaan talteen tarkasti ja nopeasti vaativissakin olosuhteissa.

Päivi Anttonen kädessään Loadmaster Alpha 50 -pyöräkuormaajavaa’an näyttö.

Järjestelmään liittyy toimistossa käytettävä erillinen ohjelmisto, jonka avulla hoidetaan raportoinnit sekä punnitushistorian tallennukset. Myös itse näyttömoduulissa on mahdollisuus tallentaa historiaa (asiakkaita ja lajikkeita). Työkoneelta tiedot siirtyvät mobiilidataverkon kautta pilvipalveluun, josta toimisto-ohjelmisto pystyy niitä hyödyntämään.
Tampereen Vaakatekniikan asiakkaita ovat niin konevalmistajat kuin loppukäyttäjät.

 

Lue myös: Tampereen Vaakatekniikalta trukkivaakoja

 

 

Lue seuraavaksi