Uutiset

Työkoneet

Talvitiepäivät ja Viherpäivät Jyväskylän Paviljongissa

Vihreä infra ja tieala kohtaavat yhteisessä suurnäyttelyssä Jyväskylän Paviljongissa, kun Viherpäivät ja -tekniikka sekä Talvitiepäivät järjestetään saman katon alla 14.–15.2.2024 (ke-to) Jyväskylän Paviljongissa. Paikalle odotetaan yli 5 000 kävijää. Suurnäyttely on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. 

Näyttelyssä on mukana yhteensä 141 näytteilleasettajaa, jotka esittelevät kattavasti vihreän infran ja tiealan uusimpia tuotteita, palveluita sekä kalustoa. Suurnäyttely yhdistää vihreän infran ja tiealan yritykset, ammattilaiset, hankintapäätösten tekijät, tutkijat ja opiskelijat. Näyttely on avoin myös muille alasta kiinnostuneille. 

Ajankohtaisia puheenvuoroja ViherAreenalla 

Vihreä infra ja tieala kohtaavat myös yhteisissä paneelikeskusteluissa näyttelyn ViherAreenalla. Keskiviikon keskustelussa pureudutaan talviajan haasteisiin ja mahdollisuuksiin suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon näkökulmista. Torstain paneelikeskustelu keskittyy teiden varsien kasvillisuuteen. ViherAreenan keynote Marianne Miettinen (Suomen Palloliitto) keskittyy puheenvuorossaan yksilöitä ja tiimejä valmentavan johtamisen filosofiaan konkreettisia esimerkkejä ja työkaluja hyödyntäen. Lisäksi ViherAreenalla kuullaan puheenvuoroja muun muassa valaistuksesta, hulevesistä ja kiertotalousratkaisuista. 

Työnäytöksissä talvikunnossapitokoneet ottavat mittaa toisistaan 

Työnäytöksissä esitellään teiden ja katujen kunnossapitokoneita, -välineitä ja -menetelmiä. Työsuoritukset arvostellaan ja parhaat palkitaan. Tänä vuonna myös yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan. Työnäytöksiin on kaikille vapaa pääsy ja ne pidetään Lutakonaukiolla ke 14.2. klo 14 ja to 15.2. klo 12.30. 

Näyttelystä uutta suuntaa uralle 

Tulevan kesän rekrytoinnit ovat parhaillaan käynnissä ja näyttely tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua rekrytointeja tekeviin yrityksiin. Tapahtumassa on jaossa rekry-tarroja, joista on helppo tunnistaa potentiaalinen työnantaja tai -hakija.  

Suurnäyttelyn aukioloajat: 

  • 14.2.2024 klo 9.00–17.00
  • 15.2.2024 klo 9.00–15.30 


ViherAreenan ohjelma ja puhujat 


Lisätiedot ja rekisteröityminen: Lue seuraavaksi