Uutiset

Kuljetuskalusto

Suurimmat Mansen Mörinät tulevana viikonloppuna

Kaikkiaan 57 järjestäjäyritystä kumppaneineen tarjoavat kaikkien aikojen suurimmat Mansen Mörinät tulevana perjantaina ja lauantaina. Koneurakoitsijoille, kuorma-autoilijoille ja muille raskaskonealan ammattilaisille suunnattu Mansen Mörinät -tapahtuma tarjoaa nähtävää ja koettavaa. Nyt ovat vuorossa jo 21. Mansen Mörinät, ja tällä kertaa tapahtumassa on mukana ennätysmäärä järjestäjäyrityksiä.
Viimeisimmät lisäykset ja muutokset tapahtumajärjestäjiin on päivitetty kuluvalla viikolla, joten kannattaa tutustua vielä kerran kaikkiin mukana oleviin toimijoihin.

Bronto Skylift on nyt ensimmäistä kertaa mukana Mansen Mörinöillä, ja näytillä on jopa 104 metriin nouseva laite.

Mansen Mörinät sijoittuu Tampereen, Pirkkalan, Lempäälän ja Ylöjärven ympäristöön. Sijainti on hyvin keskeinen koko maata ajatellen. Kävijöitä varten on tarjolla myös bussikuljetuksia eri toimipisteiden välillä. Jälleen arviolta 15 000 kävijää käy tutustumassa Mansen Mörinöiden tarjontaan. Tapahtuma on nostanut suosiotaan vuosi vuodelta järjestäjäyritysmäärän kasvaessa tasaisesti.

Kuorma-automerkit ja kuormausnosturit ovat perinteisesti jälleen Mörinöillä mukana.

Lisätietoa Mansen Mörinöistä löytyy tapahtuman verkkosivuilta osoitteesta www.mansenmorinat.fi. Seuraa myös tapahtuman ja Konepörssin sosiaalisen median päivityksiä. Viimeisimmät tapahtumatiedot ja bussikyytien reitit sekä pysäkit kannattaa aina tarkistaa tapahtuman verkkosivuilta.

Uusi ratavarusteltu Hitachi esitellään Mörinöillä radalla. Tapahtumajärjestäjät panostavat Mansen Mörinöille vuosi vuodelta yhä enemmän, ja tapahtuman konsepti myös mahdollistaa sen.

Syksyllä ovat vuorossa Stadin Mörinät

Tänä vuonna järjestetään toista kertaa myös Stadin Mörinät, joka on Mansen Mörinöiden sisartapahtuma. Stadin Mörinät ajoittuvat tänä vuonna syyskuun viimeiseen viikonloppuun. Stadin Mörinät on sopivasti samana viikonloppuna, jolloin pääkaupunkiseudulla, Mäntsälässä järjestetään ensimmäinen Uudenmaan Truck Meeting -tapahtuma (UTM), jossa pääsee tutustumaan näyttävään raskaaseen kuljetuskalustoon. Uudenmaan Truck Meeting järjestetään Mäntsälässä lauantaina 28.9.2024 kello 15–20. Eli siinä vaiheessa, kun Stadin Mörinöiden lauantaipäivä on päättynyt. Tapahtumapaikkana on Mäntsälän Juustoportin rekkaparkki, joka sijaitsee Lahdenväylän varrella Mäntsälän pohjoispuolella. Erinomainen mahdollisuus yhdistää kaksi tapahtumakäyntiä samaan viikonloppuun.

Mansen Mörinöillä ovat esillä myös traktorit eri käyttökohteisiin.
Rivit suorassa vieraita varten.
Hallit pesty vieraita varten.
Pihat harjattu vieraita varten.
Puomit ojennuksessa vieraita varten.

Lue seuraavaksi