Uutiset

Työkoneet

Suomen Telakone Oy on avannut uuden toimipisteen Tampereelle

Suomen Telakoneella Pekka Niemen saappaisiin on astunut Pekka Heikkinen. Heikkisen myyntialueena on Tampereen lisäksi Kainuu. Kainuusta kotoisin oleva Heikkinen on tehnyt Kuhmossa pitkän kauppiasuran, joka on tuonut seudulle useita asiakassuhteita. Viimeiset viisi vuotta Pekka Heikkinen on toiminut konemyyjänä RealMachinery Oy:lla Lempäälässä.

”Olemme kiertäneet yhdessä tutustumassa Niemen Pekan asiakkaisiin Pirkanmaalla. Se on auttanut kapulan siirtymistä Pekalta toiselle”, sanoo kesäkuun alussa Telakoneella aloittanut Pekka Heikkinen.

Palaute on ollut positiivista ja vastaanotto myös. ”Kaikkiaan näyttää hyvältä. Suomen Telakoneella on hyvä ja luotetun kauppakumppanin maine”, kertoo Heikkinen asiakaspalautteesta. Lisäksi Hyundai on luotettavan, laadukkaan ja kohtuuhintaisen maarakennuskoneen maineessa.

Pekka Heikkinen palvelee Suomen Telakone Oy:n asiakkaita Tampereen Sarankulmassa.

Uusi toimipiste Tampereelle Sarankulmaan

Heikkisen toimipisteenä Tampereella on samaan yritysryhmään kuuluvan Finnsiirto Oy:n toimitilat osoitteessa Keskuojankatu 30.

”Olemme tuoneet Sarankulmaan esille muun muassa uusia Hyundai-kaivukonemalleja. Niiden lisäksi pihasta löytyy myös vaihtokoneita ja Finnsiirto Oy:n valikoimassa olevat Hyundai-trukit sekä Ausa- ja Avant-työkoneet. Toimintaa kehitetään asiakastarpeen mukaan ja maarakennuskonevalikoimaa lisätään tarvittaessa”, kertoo Heikkinen.

Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä uudesta toimipisteestä. Sarankulmaan on perinteisenä konekaupan alueena helppo saapua käymään. Tarvittaessa asiakkaan kanssa käydään myös Telakoneen päätoimipisteessä Humppilassa, minne on vain tunnin ajomatka Tampereelta.

Lisää näkyvyyttä

Hyundai-trukkien maahantuoja Finnsiirto Oy perusti oman toimipisteen Tampereelle vuonna 2019. Finnsiirto Oy tunnetaan luotettavana ammattitason trukkimyynnin ja logistisen alan palvelutalona. Yritys maahantuo ja myy uudet Hyundai-trukit ja -varastokoneet sekä Ausa-trukit ja -työkoneet. Myynnin lisäksi Finnsiirto on alan suurimpia vuokra- ja huoltoyrityksiä Suomessa. Tampereen lisäksi yrityksellä on oma toimipiste Liedossa.

”Tammikuussa 2019 avasimme oman toimipisteen Tampereelle ja trukkikauppaa tehtiin heti hyvin”, kertoo Finnsiirto Oy:n johtaja Antti Nummela. Sarankulmassa olevan toimipisteen sijainti on Nummelan mukaan mainio. ”Messukeskuksen läheisyys ja toimipisteen hyvä näkyvyys ohitustielle ovat hyvää bonusta jo muuten hyvälle sijainnille”, summaa Nummela.

”Trukkivuokraustoimintaa ovat tänä vuonna vaikeuttaneet erilaisten yleisötapahtumien siirtymiset ja peruutukset. Muuten vuosi on sujunut kaupallisesti viime vuoden hyvällä tasolla”, kertoi Nummela kuluvan vuoden tilanteesta trukkimarkkinoilla.

”Hyundai-maarakennuskoneiden myyntipisteen avaaminen samoihin tiloihin oli luontevaa. Kuulumme samaan yritysryhmään ja tuomme maahan saman valmistajan tuotteita”, lisää Antti Nummela. Kaupallinen hyöty on molemminpuolista. Trukkiasiakkaat voivat tutustua maarakennuskoneisiin ja päinvastoin.

Finnsiirto Oy, Suomen Telakone Oy ja henkilönostinmaahantuoja Simeri Oy muodostavat yhdessä valtakunnallisesti merkittävän työkonealan osaamis- ja palvelukokonaisuuden, jolla on toimintaa myös Baltiassa. Konsernin kuluvan vuoden liikevaihtoennuste on 60 MEUR ja yrityskokonaisuus työllistää yhteensä noin 120 henkilöä.

Mukana FinnMetko-näyttelyssä syyskuussa ja kiertueelle sen jälkeen

Suomen Telakone Oy on mukana FinnMetko-näyttelyssä Jämsänkoskella. Esillä on laaja kattaus Hyundai-maarakennuskoneita. Samalla osastolla ovat mukana myös Finnsiirto Oy ja Simeri Oy omalla kalustollaan.

FinnMetkon jälkeen Telakone lähtee koko maan kattavalle kiertueelle. Kiertuepaikkakunnat ja -ajankohdat löytyvät verkosta osoitteesta:
telakone.com

Lue seuraavaksi