Uutiset

Työkoneet

Suomen Telakone Oy kokosi diilerit

Suomen Telakoneen tiloissa Humppilassa pidettiin Maxpon alla uusien Stage IV-vaiheen maarakennuskoneiden myynti- ja koulutuspäivät pohjoismaiden myyjille. Koulutuksen kohteina olivat uudet HX-perheen kaivukoneet ja HL-sarjan pyöräkuormajaat, jotka saivat maailmanensi-iltansa kevään Intermat-näyttelyssä. Ja Maxpossa nämä olivat myös esillä.

Osallistujat koulutukseen tulivat Ruotsista, Tanskasta, Norjasta ja Suomesta. Yhteensä Telakoneen pulpeteissa Hyundai-sivistystä  janosi yli 20 henkilöä. Hyundai Heavy Industries Europen kouluttajat olivat Scandinavian myyntijohtaja Bart Brepoels ja tehdasyhteyksistä tuoteasioissa vastaava Gert Peeters.

Koulutuksen ohessa pohdittiin myös pohjoismaisten asiakkaiden koneiden korkeata varustetasoa verrattuna mannereuroopan vastaavaan. Tilaisuudessa tehtaan miehet saivat tuliaisiksi myös lisäkehitysehdotuksia vietäväksi tehtaalle. Tilaisuudessa esiteltiin myös kaivukoneeseen Hyundai R145LCR-9 asennettua, maaston mukaan joustavaa Flex-alavaunua (Lue KP 4/2015). Koulutuksen jälkeen Gert Peeters vieraili Telakoneen miesten kanssa vielä muutaman asiakkaan työmailla ja huoltopisteissä. Teemana oli tutustua lisävarusteisiin kuten kauhanpyörittäjiin, 3D-koneohjaukseen ym.

Maxpon ensimmäisenä päivänä ohjelmassa oli vielä näyttelyyn tutustuminen.

Lue seuraavaksi