Uutiset

Työkoneet

Steelwist Finlandille uusi maajohtaja

Juha Riihiviita on nimitetty maajohtajaksi Steelwrist Finlandille

Steelwrist on toimittanut kauhanpyörittäjiä ja -kallistajia Suomen markkinoille jo vuodesta 2007 lähtien. Steelwrist Finland perustettiin menestyksekkään markkinoille tulon jälkeen vuonna 2013. Tällä hetkellä organisaatiossa on kolme henkilöä tukemassa yhä laajenevaa suomalaista jälleenmyyjä- ja huoltoverkostoa.

Juha Riihiviita on nimitetty maajohtajaksi Steelwrist Finlandille 15. toukokuuta 2017 alkaen. Hänellä on pitkä työhistoria erilaisista jälkimarkkinoinnin ja johtamisen kehitystehtävistä raskaiden ajoneuvojen sekä maarakennuskoneiden parissa. Ennen siirtymistään Steelwristille Juha työskenteli jälkimarkkinoinnin johtajana Mateko Oy:ssä sekä CE Rental Oy:ssä.

“Olemme erittäin tyytyväisiä, että olemme saaneet Juhan vahvan kokemuksen Suomen maarakennuskoneliiketoiminnasta sekä hyvän jakelu- ja palveluverkoston tuntemuksen Steelwrist Finlandin asiakaspalvelun tueksi”, sanoo Anders Barreng, Steelwristin myyntijohtaja.

”Steelwrist on juurtunut jo tukevasti Suomen markkinoille. Tulee olemaan erittäin mielenkiintoista ja innostavaa jatkaa vahvaa kasvua. Panostamme erityisesti asiakaspalveluun myynti- ja huoltoverkostoa vahvistaen”, kertoo Juha Riihiviita.

Edellinen maajohtaja, Pekka Kainulainen, jatkaa edelleen yhtiössä Steelwrist Finlandin myynnistä vastaavana johtajana.

Steelwist esitteli hiljattain myös runsaasti uusia tuotteita. Lue tästä lisää!

Lue seuraavaksi