Uutiset

Työkoneet

STARK Rent konevuokraamo Tampereelle

Stark avasi Tampereen Nekalaan verkostonsa neljännen konevuokraamon. Vuokraamo sijoittuu myymälän yhteyteen, helposti myös noutoasiakkaita palvelevaan noutopisteeseen. Starkin suurin myymälä Tampereen Nekalassa avautui keväällä uudistuneena. Nekalassa käynnistyi hiljattain myös seudun jakelukeskus, josta alueen kaikki toimitukset hoidetaan. Uudistuksilla tähdätään rakentavan asiakkaan kokonaispalvelun paranemiseen, palvelun sujuvoittamiseen ja asioinnin nopeuttamiseen.

”Konevuokraustoiminta istuu tänne mainiosti. Se on rakentajalle hyvä lisäpalvelu ja olen tyytyväinen, että voimme sen nyt myös Tampereella asiakkaillemme tarjota”, iloitsee Stark Tampere Nekalan yksikönpäällikkö Janne Merikoski, vierellään Rentin avainasiakaspäällikkö Petri Kankkonen. 

Starkin omat konevuokraamot ovat Suomessa ainoita rautakaupan yhteydessä toimivia ja palvelevia konevuokraamoja. Ennen Tamperetta konevuokraamot on avattu Helsingin Suutarilassa ja Herttoniemessä, sekä Turun Skanssissa.

”Kokemukset vuokraamotoiminnasta ovat olleet positiivisia”, sanoo toimitusjohtaja Harri Päiväniemi. ”Asiakastyytyväisyys on strategiassamme keskeistä ja kehitämme rakentajan palveluja valikoimiemme ja uusien palvelumalliemme kautta eteenpäin. Haluamme vastata entistä paremmin meille tärkeiden asiakasryhmien, kuten rakentamisen ammattilaisten muuttuviin tarpeisiin myös muilla paikkakunnilla ja verkossa. Konsepti on ollut toimiva. Konevuokraamon kautta tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisempaa ja tehokkaampaa palvelua; Lisäpalvelua ja vaihtoehdon rakentajan oman tekemisen tueksi.”

Vuokraamopalvelu helpottamaan rakentajan arkea

 ”Tampereella rakennetaan vilkkaasti ja koen, että uudistustemme myötä rakentavan asiakkaan palvelut paranevat”, toteaa yksikönpäällikkö Janne Merikoski.  ”Esimerkiksi noutavan asiakkaan palvelu sujuvoittuu ja ajankäyttö tehostuu muutosten kautta, kun ammattiasiakkaiden jakelu on erotettu noutopihasta. Konevuokraustoiminta istuu tänne mainiosti. Se on rakentajalle hyvä lisäpalvelu ja olen tyytyväinen, että voimme sen nyt myös Tampereella asiakkaillemme tarjota.”

Stark-myymälässä sijaitsevassa vuokraamossa on runsas valikoima, joka palvelee alueen rakennusliikkeitä ja samalla kaikkia asiakkaita. Laajan valikoiman konevuokraamossa rakentajia ja kuluttajia palvelee aina ammattilainen.

”Myös Tampereen myymälässä rakentajan apuna ovat ammattitaitoiset ja kokeneet vuokraamomyyjät”, kertoo Merikoski. ”Vuokrauksen kautta rakentajalla ei aina ole tarvetta investoida koneisiin, vaan hän saa Starkilta käyttöönsä korkealaatuiset ja käyttöturvalliset tuotteet ilman huolto- ja varastointikustannuksia sekä ammattilaisen opastuksen laitteen käyttöön. Vuokrausajat ovat meillä joustavia ja samalla käynnillä rakentaja voi hankkia myymälästä muut työmaalla tarvitsemansa rakennustarvikkeet. Tämä tehostaa rakentajan omaa ajankäyttöä.”

 

Lue myös: Stark aloittaa konevuokrausliiketoiminnan Turusta​

Lue seuraavaksi