Uutiset

Työkoneet

Stark aloittaa konevuokrausliiketoiminnan Turusta

Stark-rakennustarvikeketju avaa Suomen ensimmäisen palvelevan konevuokraamon rautakaupan yhteydessä. Turun Skanssin Stark-myymälässä sijaitsevassa vuokraamossa on runsas valikoima, joka palvelee Turun seudun rakennusliikkeitä ja samalla kaikkia Starkin asiakkaita. Konevuokraamossa ammattilaisia ja kuluttajia palvelee myyjät, joilla on useiden vuosien kokemus vuokraustoiminnassa.

”Konevuokraustoiminnan yhdistäminen rautakauppaan on Euroopassa yleistä”, kertoo toimitusjohtaja Harri Päiväniemi 

”Esimerkiksi Tanskassa konevuokraustoimintaa on ollut jo kolmekymmentä vuotta. Suomessa Stark on ensimmäinen oman, laajamittaisen, palvelevan vuokraustoiminnan aloittaja. Näemme, että Suomessa on nyt hyvä hetki lähteä viemään eteenpäin tätä rautakaupan yhteydessä toimivaa palvelua ja näin myös edesauttaa ja sujuvoittaa asiakkaittemme liiketoimintaa.”

”Starkissa ammattilaista palvelee aina ammattilainen, ja Turun Skanssin myymälän yhteydessä sijaitsevassa vuokraamossa työskentelee ammattitaitoiset ja kokeneet vuokraamomyyjät”, sanoo kehitysjohtaja Lasse Kalmi, joka vastaa vuokrausliiketoiminnan kehittämisestä koko Stark-ketjun näkökulmasta.

”Skanssin valikoimasta löytyy nyt noin 200 tuotetta, myös ns. raskasta kalustoa; Betonointi-, pumppu-, nosto- ja siirtokalustoa sekä poraus- ja piikkauskoneita, sirkkeleitä, sahoja ja leikkureita, alumiinitelineitä ja nostimia. Tuotevalikoimaan on helppo tutustua vuokrauskuvastosta.”

Konevuokrauspalvelu helpottaa rakentajan arkea ja mahdollistaa rakentajalle tuottavuuden kasvua hänen omassa tekemisessään. Vuokrauksen kautta rakentajalla ei ole aina tarvetta investoida kalliisiin koneisiin.  Hän saa Starkilta käyttöönsä korkealaatuiset ja käyttöturvalliset tuotteet ilman huolto- ja varastointikustannuksia sekä käyttöopastuksen ammattilaiselta. Vuokrausajat ovat joustavia ja samalla käynnillä rakentaja voi hankkia myymälästä muut työmaalla tarvitsemansa rakennustarvikkeet.

Lue seuraavaksi