Uutiset

Työkoneet

Snowek kahdesta talosta

Snowek Oy, Konevel Oy ja Turun Konekeskus Oy ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta Snowek-aurojen ja -harjalaitteiden kotimaan myynnin osalta. Jatkossa Turun Konekeskus yhdessä Konevelin kanssa vastaavat Snowek-työlaitteiden myynnistä Suomessa.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saavutettuun yhteistyösopimukseen. Konevel on ollut yhteistyökumppaninamme jo vuosia ja tehnyt erinomaista työtä kiinteistöhoito- ja maanrakennusyhtiöiden parissa. Turun Konekeskus Oy tunnetaan ympäri maata ammattitaitoisena maatalouden ja kiinteistöhoitokoneiden myyntiin keskittyneenä yhtiönä ja täydentää erinomaisesti myyntiverkostoamme”, kertoo Snowek Oy:n toimitusjohtaja Antti Myllärinen.

Turun Konekeskus konserni on maatalous- ja kiinteistönhoitokoneiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Turun Konekeskus on perustettu vuonna 1998 ja vuodesta 2004 lähtien konserniin on kuulunut myös tytäryhtiö Konefarmi Oy.

Turun Konekeskuksen tuotevalikoimaan kuuluu myös pientuulivoimaloita, aurinkosähkötuotteita sekä työkaluja, varaosia ja tarvikkeita.

Konevel Oy on suomalainen kiinteistöhoidon ja maanrakennuksen työlaitteiden kauppaan erikoistunut ja vuonna 2010 perustettu yhtiö, jonka kotipaikka on Iisalmi.

Snowek Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi työlaitteita kiinteistönhoitokoneisiin, pyöräkuormaajiin, traktoreihin sekä kaivukoneisiin. Snowekin päätuotteita ovat aurat ja harjalaitteet. Snowekin suunnittelutoimisto sijaitsee Kuopiossa ja työlaitteet valmistetaan Iisalmessa. Snowek on perustettu 2011.

Seuraavan kerran Snowek-työlaitteisiin pääsee tutustumaan Konevelin ja Turun Konekeskuksen messuosastoilla elokuisilla Lepaa-messuilla.

Lue seuraavaksi