Uutiset

Työkoneet

SMP Parts yhteistyöhön Volvo CE:n kanssa

SMP Partsin kallistuvat kauhanpyörittäjät ovat yhteensopivia uusien Volvo EC250E- ja EC300E-mallien kanssa, jotka julkaistaan kuluvan vuoden kuluessa. Volvo CE pyrkii olemaan teknisen kehityksen kärjessä ja esittelee nyt Volvo EC250E- ja EC300E-mallit, jotka ensimmäisinä varustetaan uudella Smart Connectilla.

Smart Connect mahdollistaa kaivukoneen ja kallistuvan kauhanpyörittäjän välisen tiedonsiirron. Kun pyörittäjä kytketään koneeseen, se viestii kaikki toiminnot ja tekniset tiedot peruskoneelle Smart Connectin kautta. SMP:n kallistuvat kauhanpyörittäjät ovat yhteensopivia uusien Volvo EC250E- ja Volvo EC300E -mallien kanssa Volvo CE:n, SMP Partsin ja SVAB hydraulik AB:n välisen yhteistyön ansiosta.

”Uusi alusta on jännittävä ja se tarjoaa parhaan kaivukonemarkkinoilla saatavilla olevan tekniikan. Tietyt ratkaisut, kuten DigAssist sekä Smart Connect, joka mahdollistaa erimerkkisten pyörittäjien saumattoman integroinnin koneisiimme, ovat ainutlaatuisia ja tarjoavat erityistä lisäarvoa asiakkaillemme”, sanoo Kurt Deleu Volvo CE:ltä.

Volvo CE:n DigAssist-alustan ansiosta SMP Partsin pyörittäjille on olemassa valmis Factory Fit -ratkaisu. Se säästää aikaa ja parantaa tarkkuutta. Se tarjoaa myös mahdollisuuden ohjata sekä kaivukonetta että pyörittäjää koneen alkuperäisillä vivuilla niin, että kaikki tiedot näytetään koneen päänäytössä.

”Mahtavaa, että voimme tehdä tämän yhdessä! Volvo on kehityksen kärjessä. Me olemme mukana vauhdissa ja kehitämme tuotteitamme samaan tahtiin. Se tekee SMP:stä luonnollisen kumppanin sekä konevalmistajille, jälleenmyyjille että loppukäyttäjille. Tämän yhteistyön ansiosta meillä on Plug´n Play -ratkaisu, joka täyttää sekä Volvon että asiakkaiden tarpeet. Volvon uusia konemalleja varten olemme kehittäneet uusia toimintoja sekä uuden käyttöliittymän, joiden avulla konetta ja sen työlaitteita on helppo ohjata tehokkaasti. Nyt ovat vuorossa Volvon EC250E ja EC300E. Vuoden 2021 aikana tullaan esittelemään useita muitakin malleja. Odotan innolla yhteistyötä ja myynnin kehitystä vuoden 2021 ja tulevien vuosien aikana”, sanoo SMP Parts AB:n myyntijohtaja Daniel Persson.


Lue seuraavaksi