Uutiset

Työkoneet

SMP Parts liittyy Open-S hankkeeseen

Open S pyrkii yhtenäistämään työlaitteiden kytkennät kaivukoneissa. Käyttämällä yhtä ainoaa, tässä tapauksessa S-kiinnikettä, turvallisuus ja yhteensopivuus paranevat. Allianssiin ovat jo liittyneet monet työlaite-, kone- ja kiinnikevalmistajat. Nyt mukaan on saatu Rototiltin ja Steelwristin lisäksi kolmaskin kallistuvia kauhanpyörittäjiä valmistava yritys, SMP Parts.

SMP Parts toimii kotimaansa Ruotsin lisäksi Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Englannissa, Espanjassa, Benelux-maissa ja Amerikassa. Pääkonttori, tuotekehitys ja tehdas sijaitsevat Ruotsin Ilsbossa.

”Standardisointi on tärkeässä roolissa, kun halutaan parantaa käyttäjäkokemusta ja kehittää turvallisuutta. Liittymällä mukaan Open S -hankkeeseen edesautamme maailmanlaajuista koneiden sekä laitteiden yhtenäistämistä ja näin turvallisuudesta ei tarvitse tinkiä eikä tehdä kompromissejä”, kertoo SMP Partsin toimitusjohtaja Patrik Lindqvist.

”Meillä on selkeä päämäärä olla yksi Open S -hankkeeseen kuuluvista luotettavista valmistajista. Se lisää kilpailukykyämme ja antaa asiakkaillemme enemmän mahdollisuuksia käyttää tuotteitamme”, lisää tekninen johtaja Mattias Andersson.


Lue seuraavaksi