Uutiset

Työkoneet

Simerille uusia edustuksia

Simerin tarjonta on täydentynyt tänä vuonna kahdella uudella konemerkillä. Yritys on aloittanut japanilaisvalmisteisten Nagano-henkilönostimien maahantuonnin ja jälleenmyynnin. Maxpossa oli Simerin Tommi Kolehmaisen mukaan esillä Euroopan ensimmäinen tela-alustainen Nagano S15Auj -nostin.


Itse asiassa messujen aikoihin niitä luovutettiin Ramirentille kaksikin kappaletta. Dieselkäyttöinen henkilönostin nostaa 300 kilogrammaa 13 metrin työskentelykorkeuteen. Laitteen omapaino on 8 150 kilogrammaa. Siinä on joustava, muovilapuin päällystetty telasto. Kaikki letkut on sijoitettu suojaan, jotta ne eivät tarttuisi mihinkään. Naganon mallistossa on tällä hetkellä muutama nostin, ja lisää on odotettavissa.

Toinen uutuusmerkki Simerin osastolla oli Snorkel. USA:lainen Snorkel on Kolehmaisen mukaan maailman vanhin henkilönostinvalmistaja. Ikää sillä on 60 vuotta. Maxpossa nähtiin merkin SL30SL-nostin, joka on dieselkäyttöinen ja pyöräalustainen. SL30SL nostaa lavan 11 metrin työskentelykorkeuteen. Nostokapasiteetti on 590 kilogrammaa. Maastokelpoisen laitteen omapaino on 3 400 kilogrammaa.
Yhteistyö Simerin ja Snorkelin välillä käynnistyi huoltoyhteistyöllä. Snorkel ehdotti Simerille maahantuonnin aloitusta ja tänä vuonna se käynnistyikin. Valmistajalla on laaja valikoima henkilönostimia, ja pian on odotettavissa myös hybridimalleja.

Nagano S15Auj

Snorkel SL30SL

Lue myös: Verkkokauppa henkilönostimien varaosille

 

 

Lue seuraavaksi