Uutiset

Työkoneet

Sandvik ja Steelwrist yhteistyöhön

Sandvik ja Steelwrist ovat aloittaneet yhteistyön täysautomaattisten työkaluseläkkeiden ja Rammer-hydraulivasaroiden osalta. Täysautomaattiseten pikakiinnikkeiden maailmanjaajuisen kysynnän nopean kasvun myötä Sandvik tarjoaa Steelwrist SQ -seläkkeitä tehdasasennettuna vuoden 2021 syksystä alkaen. Sandvikin toimittamat kiinnikkeet ovat maailmanlaajuisen Open-S-standardin mukaisia.

Sandvik on maailman johtava laitteiden ja työkalujen, palvelu- ja teknisten ratkaisujen toimittaja kaivosteollisuudelle ja kallionlouhintaan rakennusteollisuudessa. Sandvik tarjoaa kattavan valikoiman purkutyökaluja Rammer-tuotemerkillä. Hyvin tunnetut Rammer-vasarat ovat tehokkaita, tuottavia ja kestäviä hydraulisia lisälaitteita, jotka soveltuvat 0,6-120 tonnin painoluokkaan.

Näiden kahden yrityksen yhteistyön tavoitteena on lisätä tuottavuutta ja vähentää käyttökatkoja loppukäyttäjille, koska vasaran ja seläkelevyn välinen liitäntä voidaan optimoida suorituskyvyn ja yhteensopivuuden kannalta.

”Rammer-vasarat tunnetaan luotettavuudestaan, joten haluamme varmistaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn myös täysautomaattisia pikakiinnikkeitä käytettäessä Siksi haluamme tarjota SQ-järjestelmän seläkkeet, jotka on suunniteltu sopimaan vasaroihimme täydellisesti. Yhdessä Steelwristin kanssa varmistamme, että Rammer-vasaroiden käyttö on vieläkin tehokkaampaa ”, kertoo Jari Paajanen, Product Line Manager (Sandvik Rock Processing Solutions).

Asiakkaat arvostavat Steelwrist SQ -Auto Connection liitäntää lisääntyneen turvallisuuden sekä mahdollisuuden vaihtaa hydraulikäyttöisiä työkaluja poistumatta hytistä. Steelwrist SQ -tuotteet noudattavat maailmanlaajuista Open-S-teollisuusstandardia täysautomaattisille pikakiinnikkeille.

”Steelwrist SQ -tuotteet yhdessä Rammer-hydraulivasaroiden kanssa luovat täydellisen yhdistelmän. QPlus-tekniikkamme mahdollistaa suuremmat hydraulivirtaukset pienemmillä painehäviöillä kuin muut markkinoilla olevat järjestelmät. Asiakkaamme arvostavat varmasti Steelwrist- ja Sandvik-tuotteiden etuja yhdessä ”, sanoo Toni Ylitalo, (SQ-tuotelinjavastaava Steelwrist).
Lue seuraavaksi