Uutiset

Työkoneet

Sähköistä seulontaa ja murskausta

Uusi sähkökäyttöinen seula Powerscreen Warrior 1400XE on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden vaatimuksia, joille seulan sähkökäyttömahdollisuus on kannattava ja jopa ainoa vaihtoehto osassa töitä, varsinkin sisätiloissa. Warrior 1400XE on rakennettu vastaavin standardein kuin menestyksekäs Warrior 1400X -malli. Tehokas seulalaatikko on kaksitasoinen ja kooltaan 3,6 x 1,25 metriä. Syötteestä riippuen kapasiteettia on jopa 500 tonnia tunnissa. Kuljettimet kääntyvät hydraulisesti ja siten kuljetus on helppoa ja asennus on nopeaa.
Warrior 1400XE:n käyttövaihtoehtoina on oma generaattori (72 kVA) tai kytkentä erilliseen sähkövirrantuottajaan. Laite voidaan kytkeä esimerkiksi Premiertrak 600 -murskaimeen, joka tuottaa tarvittavan sähkövirran myös seulaan. Kyseinen yhdistelmä mahdollistaa merkittävät säästöt polttoaineen kulutuksessa. Lisäetuna saadaan huomattava säästö Warriorin moottorin ylläpitokuluissa.

Useissa työkohteissa Warrior 1400XE on oikea ratkaisu. Sisätiloissa se on perinteistä dieselkäyttöistä seulaa käyttökelpoisempi. Lisäksi sen huomattavasti matalampi äänitaso mahdollistaa työskentelyn kohteissa, joissa melutaso on rajoitettua.

Powerscreen Premiertrak 600 -leukamurskain

Powerscreen Premiertrak 600 -leukamurskainuutuus on rakenteeltaan erityisen järeä ja luotettava kone Pohjolan kovalle kivilaadulle. Murskaimen kita on suuruudeltaan 1200×820 millimetriä ja murskaimen asetus on säädettävissä uusilla leuoilla välillä 75–200 millimetriä. Lineaarisesti säädettävän syöttimen ansiosta käyttäjä voi optimoida laitteen kapasiteetin jokaiselle materiaalikoolle sopivaksi.

Premiertrak 600 on saatavana diesel/hydrauli- tai diesel/sähköversioina. Molemmat käyttöversiot mahdollistavat kaikkien toimintalaitteiden täydellisen säädettävyyden ja korkean tuottavuuden. Powerscreen täyttää tänä kesänä 50 vuotta ja Suomessa maahantuojana toimii Vimelco Oy Hyvinkäällä.

Lue seuraavaksi