Uutiset

Työkoneet

Rototilt perustaa uuden tytäryhtiön Alankomaihin

Eurosteelin kanssa 20 vuotta jatkuneen tiiviin jälleenmyyntiyhteistyön jälkeen Rototilt on päättänyt perustaa uuden tytäryhtiön Alankomaihin.

”Lisäämme läsnäoloamme Euroopassa ja näemme merkittävää potentiaalia varsinkin Benelux-maissa, joissa rototilttien kysyntä kasvaa”, Rototilt Group AB:n markkinointi- ja myyntijohtaja Per Väppling sanoo.

Rototiltin käsityksen mukaan rototilteillä on valtavasti potentiaalia tehdä koneurakoitsijoiden työympäristöstä turvallisempi, älykkäämpi ja tehokkaampi kaikkialla maailmassa. Yhtiö jatkaa globaalin organisaation rakentamista vastaamalla rototilttijärjestelmiin kohdistuvaan kasvavaan kiinnostukseen. Uuden tytäryhtiön perustaminen Alankomaihin on vaihe tässä kehityksessä.

”Tämä on merkittävä investointi tulevaisuuteen”, Rototiltin markkinointi- ja myyntijohtaja Per Väppling sanoo. ”Haluamme jatkaa oman tytäryhtiömme kautta, koska uskomme vahvasti Benelux-alueen tarjoamaan potentiaaliin. Se kuuluu myös tärkeänä osana sitoumukseemme lisätä yleistä läsnäoloamme Euroopassa.”

Rototiltin nykyiset asiakkaat Benelux-alueella voivat luottaa siihen, että siirtymäkauden aikana Eurosteel huolehtii edelleen markkinoista toimittamalla varaosia ja tukea, kunnes Rototiltin uuden tytäryhtiön perustaminen on saatettu loppuun. Siihen asti Rototilt tekee kovasti työtä uuden Alankomaiden tytäryhtiön avaamiseksi ja uuden maajohtajan löytämiseksi.

Rototilt osallistuu TKD-messuille 8.–10. kesäkuuta. Tämä on Rototiltin ensimmäinen messutapahtuma omana yrityksenään Alankomaissa.

Lue seuraavaksi