Uutiset

Työkoneet

Rototilt laajentaa Australiaan

Norm Engineering pty ltd on uusi Rototilt-laitteiden ja -järjestelmien maahantuoja Australiassa. Kaivukoneiden kallistuvia kauhanpyörittäjiä käytetään yleisesti Pohjoismaissa, mutta Australiassa kiinnostus niihin on alkanut kasvaa vasta viime vuosina. Yhä useammat maanrakennusalan urakoitsijat huomaavat edut, joita heidän työlaitteensa kierto 360 ja kallistus 40 astetta tuovat mukanaan.

”Sijaitsemme fyysisesti kahdessa aivan erilaisessa maanosassa, mutta jaamme yhteisen intohimon kaivukoneiden varusteisiin. Norm Engineering on selvästi omistautunut valloittamaan Australian”, Rototilt Group ab:n Export Development Manager Hans Röring sanoo.

Norm Engineering valmistaa ja myy työlaitteita pienkuormaajiin, teleskooppikuormaajiin, kaivukoneisiin ja kaivurikuormaajiin Australian markkinoilla.

”Australian maanrakennusalaan tekee varmasti suuren vaikutuksen kauhanpyörittäjine monipuolisuus ja tehokkuus. Näemme valtavasti potentiaalia Rototilt-yhteistyössä, sanoo John Pesch, General Manager, Norm Engineering.

Lue seuraavaksi