Uutiset

Työkoneet

Rotator uusiin tiloihin Oulussa – Luotettavaa palvelua Pohjois-Suomessa

Rotator Oy:n Pohjois-Suomen myyntikonttori ja huolto- ja korjaamopalvelut ovat toimineet Oulussa jo pitkään eri vuokratiloissa. Tilat ovat kuitenkin aina olleet jollain tavalla puutteellisia ja vuokratilojen toimivuuteen on ollut hankala vaikuttaa.

Ammattitaitoinen huoltoverkosto

Suomen vaativissa olosuhteissa, jatkuvasti kehittyvien konemallien ja asiakkaiden erityistarpeiden vuoksi koneiden huolto ja varustelu ovat keskeisessä asemassa Rotatorin toiminnassa. Nyt avatut, uudet, Vasaraperällä sijaitsevat 800 neliön toimitilat käsittävät toimistotilojen lisäksi kaksi huoltokorjaamopilttuuta kattonosturilla, pesuhallin sekä 200 neliötä vielä kylmää tilaa, joka on helposti tarvittaessa muutettavissa myös lämpimäksi korjaamotilaksi. Uusien toimitilojen lisäksi Pohjois-Suomen asiakkaita palvelee kolme huoltoautoa. Maahantuojan tekninen osaaminen ja dokumentit yhdessä oikeiden työkalujen kanssa takaavat oikein suoritetun varustelun. Kun maarakennuskoneen huollosta vastaa Rotatorin ammattitaitoinen huoltoverkosto ja koneessa käytetään alkuperäisiä varaosia, näkyy se myös konetta vaihdettaessa jälleenmyyntiarvossa.

Tehokasta asiakaspalvelua

Asiakaspalvelun tehostaminen ja parantaminen oli yhtenä pääperusteena, kun Oulun uudesta toimitalosta tehtiin rakentamispäätös. Tärkeänä nähtiin myös Talvivaaran ja muiden pohjoisen Suomen kaivosten ja kaivoshankkeiden läheisyys. Rotator on toimittanut useita raskaita koneita Talvivaaraan ja tavoitteena on lisätä konekantaa myös muissa kaivoskohteissa. Paitsi, että kaivokset tarvitsevat omaa raskasta konekantaa, kuten Talvivaarakin, työllistävät ne myös laajaa alihankkijoiden joukkoa, joista monet ovat Rotatorin asiakkaita.

Rotatorin Oulun uusi toimitalo palveluineen on tervetullut ja tarpeellinen kaikille Pohjois-Suomen urakoitsijoille. Rotatorin uudisrakennushankkeen kruunaa Pyhäjoen ydinvoimalatyömaa, jonka käynnistyminen aikanaan työllistää mitä todennäköisimmin myös Rotatorin Oulun konttorin asiakaskuntaa. On odotettavissa konekauppaa isommaksi muuttuvien konekokojen johdosta, samoin lisähankintoja lienee varmasti monella toimijalla edessään.

Alkuperäisiä varaosia pitkällä kokemuksella

Rotator on pitänyt asiakkaiden pyörät pyörimässä vuosikymmenien aikana tehokkaaksi ja luotettavaksi kehittyneellä varaosapalvelulla. Rotatorilta hankitut varaosat ovat aina yhteensopivia huollettavan koneen kanssa. Alkuperäisiä varaosia toimitetaan kaikkiin päämiesten laitteisiin pitkällä kokemuksella ja virheettömillä toimituksilla.

Varmistaakseen asiakkailleen mahdollisimman korkean koneiden käyttöasteen, on Rotatorin varaosavarastossa niin sanottuja kriittisiä osia laaja valikoima, jolloin niitä ei tarvitse odotella. Suorat yhteydet päämiesten varastoihin mahdollistaa myös harvemmin tarvittavien varaosien nopean toimituksen. Suurin osa valmistajilta tilatuista varaosista tulee yön yli toimituksina, jolloin varaosa on Rotatorin huoltopalvelulla tai asiakkaalla jo tilausta seuraavana päivänä.

Rotatorilla on nyt avatun Oulun toimipisteen lisäksi konekeskus Tampereen kupeessa Pirkkalassa ja toimipisteet Vantaalla, Raisiossa ja Seinäjoella. Huoltopisteitä on lisäksi Kokkolassa ja Sotkamon Talvivaarassa sekä huoltoautot Lahdessa. Perheyhtiö Rotator on toiminut jo yli 50 vuoden ajan maahantuojana maanrakennuskoneille, henkilönostimille, nostureille, kurottajille ja trukeille sekä tuottanut myymilleen tuotteille täydelliset jälkimarkkinointipalvelut yhtä pitkään. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Pirkkalassa.

www.rotator.fi

MN

Lue seuraavaksi