Uutiset

Työkoneet

Rotator Maxpossa

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta siitä, kun Rotator käynnisti Furukawa-tuotemerkin maahantuonnin sekä 40 vuotta DINO- ja JLG-henkilönostimien maahantuonnin aloittamisesta. Rotator juhlistaa pitkiä edustussuhteitaan myös Maxpossa ja on mukana entistäkin isommalla osastolla. Luvassa Suomen ensiesittelyitä ja uutuuksia muun muassa JLG:ltä ja Merlolta.

Hitachilta on näytillä uuden kuutossarjan minikoneet sekä useita erikoiskoneita. Esittelyssä on tuttuun tapaan laadukas valikoima maarakennuskoneita kaivukoneista iskuvasaroihin ja maantiivistyskoneisiin. Koeajossa on kuutossarjan Hitachi-kaivukone. Taitojaan voi testata myös Hitachi-simulaattorilla. Osastolla on esillä runsas tuotevalikoima kaikista muistakin edustamistamme koneryhmistä: henkilönostimia, nostureita, kurottajia ja trukkeja sekä Rotatorin monipuoliset jälkipalvelut.

Messuosastolla kannattaa tutustua myös Rotarent Oy:n vuokraustoiminnan ratkaisuihin, jotka räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Rotator lupaa esitellä myös alan innovatiivisimmat ratkaisut selviin kustannussäästöihin.

Lue myös: Rotator, Dinlolift ja JLG – 40 vuotta yhteistä matkaa sekä Rotator & Furukawa – yhteistyötä jo 30 vuotta.

Kuvat Maxposta 2017.

Lue seuraavaksi