Uutiset

Työkoneet

Robit avasi merkittävän tuotantolaitoksen Etelä-Koreaan

Robit Oyj järjesti suuret avajaiset 8. helmikuuta 2018 juhlistaakseen tärkeää tuotantoinvestointiaan Etelä-Koreassa. Uusi tuotantolaitos sijaitsee Etelä-Korean Hwaseongissa, Gyeonggi-Do:n ulkomaisten investointien alueella.

Avajaisissa oli mukana laajalti paikallisia poliitikkoja sekä sidosryhmän jäseniä. Robit Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Harri Sjöholm totesi, että ”Korea on ollut todella myönteinen yllätys Robitille. Maa on ollut erinomainen paikka kanki- ja niskatuotteiden valmistukseen. Siksi uudesta investoinnista oli helppo päättää. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa. Korean yksikkö oli näistä ehdottomasta paras viime vuonna. Tahdonkin kiittää Korean tiimiä erinomaisesta työstä.”

Uusi tuotantolaitos tulee vastaamaan entistäkin paremmin Top Hammer -tuotelinjan kankien ja niskojen kasvavaan kysyntään. Hwaseongin tehdas lisää merkittävästi Etelä-Korean tuotantokapasiteettia sekä kanki- että niskatuotannon automaatioastetta. Samalla läpimenoaika lyhenee huomattavasti, mikä parantaa toimituskykyä ja palvelutasoa asiakkaille. Uusi tuotantolaitos on rakennettu lähelle Soulia entistä parempien logististen yhteyksien lähelle.

Tuotantolaitoksen kokonaisinvestointi on noin 10 miljoonaa euroa.

Hwaseongin tuotantolaitos on yksi Robit Groupin kuudesta tehtaasta. Kukin tehdas takaa omalla fokusalueellaan hyvän tuote- ja palvelusaatavuuden sekä tehokkuuden ja tukee osaltaan yhtiön tulevaa kasvua. Yhtiöllä on Top Hammer -tuotantoa Suomessa ja Etelä-Koreassa sekä Down the Hole -tuotantoa Australiassa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Hwaseongin tuotantolaitoksen yhteenveto:

Sijainti: Hwaseong, Gyeonggi-Do, Etelä-Korea
Investointi: Noin 10 miljoonaa euroa
Pinta-ala: Tehdas on pinta-alaltaan 9 550 neliömetriä, ja se sijaitsee 21 250 neliömetrin tontilla
Henkilökunta: Noin 65 työntekijää kolmivuorotyössä
Tehtaan ominaispiirre: Tehdas edustaa alansa huippua laaja-alaisen automaation ja robottien käytön ansiosta

Lue seuraavaksi