Uutiset

Työkoneet

Rinta-Jouppi Machine myy ja huoltaa

Yli vuoden verran omassa toimipisteessä myös konekaupan parissa toiminut J.Rinta-Jouppi Oy parantaa palveluaan uudella huoltokorjaamolla. ”Oman huoltokorjaamon kautta saamme toimitettua asiakkaalle myydyn koneen aina siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin asiakas haluaa”, sanoo Rinta-Jouppi Machinen myyntijohtaja Seppo Salomäki. Usein koneet toimitetaankin suoraan asiakkaan työmaalle. ”Koneet ostetaan yhä useammin työvalmiina paketteina, jolloin ammattitaitoinen huoltokorjaamomme mahdollistaa niiden toimittamisen suoraan työkohteisiin”, vakuuttaa Seppo Salomäki.

Rinta-Jouppi Machine on saanut paljon aikaan lyhyessä ajassa. Urakoitsijat ovat ottaneet uuden tulokkaan hyvin vastaan ja kauppoja on tehty paljon. ”Perinteisen konekaupan rinnalle me tarjoamme vaihtoehtoja mm. ottamalla vaihdossa vastaan koneiden lisäksi henkilö- ja pakettiautoja sekä asuntoautoja ja -vaunuja. Myös rahoitukseen saa meiltä kilpailukykyiset ratkaisut”, sanoo Seppo Salomäki.

Rinta-Jouppi Machinella on Hyllykalliossa toimivat tilat ja alue tunnetaan keskeisenä konekaupan paikkana Seinäjoella. ”Pihalle mahtuu hyvin noin 50 myytävää konetta ja teemme niihin huoltotöiden lisäksi tarvittaessa myös koneiden varustelut asiakkaiden tarpeiden mukaisesti”, sanoo Salomäki ja kertoo myös maalaustöiden hoituvan samassa osoitteessa. Huoltokorjaamoon mahtuu kerrallaan neljä konetta ja kaikkiaan sisätilaa on käytössä 400 m2.

Rinta-Jouppi Machinen konevalikoima on käsittänyt lähinnä yli 6 tonnin kaivukoneita ja muuta raskaampaa kalustoa, mutta jatkossa valikoima tulee laajenemaan myös kevyempään kalustoon. ”Kaikki koneet tarkistetaan ja ne ovat muutenkin siistissä kunnossa. Tarvittaessa myös kunnostamme koneet ja annamme niille takuun. Pihaltamme löytyy myös uudenkarheita koneita, joilla on ajettu vain muutama sata tuntia. Ne käyvät hyvin vaihtoehtona uusille koneilla”.

www.rintajouppimachine.com

Lue koko artikkeli uusimmasta Konepörssi-lehdestä (6/2016)

Lue seuraavaksi