Uutiset

Työkoneet

RealMachinerylle jälleenmyyntiverkosto

RealMachineryn vauhdilla kasvanut edustusten määrä saa entistä kattavamman myyntiverkoston. Sen takaa RealMachineryn omia Lempäälän, Keravan, Oulun ja Turun toimipisteitä täydentävä jälleenmyyjäverkosto, johon kuuluvat seuraavat liikkeet: Keslift Oy, Agrikymi Oy:n Konemyynti Lautala, LH Osa Oy, Seinäjoen Konerengas Oy sekä J&J Lakkapää Oy.

Jälleenmyyntiverkoston tarjoamat konemerkit ovat Doosan, Bobcat, MultiOne, Sunward ja Eurocomach. Lisäksi edustuksessa ovat RealMachineryn monipuoliset lisälaitteet, esimerkkinä MultaVex-tuotteet.

RealMachinery osti Doosania ja Bobcatia maahantuovan Dae-Tek Oy:n viime syksynä. Nyt työnjako menee siten, että Dae-Tek toimii maahantuontiyhtiönä ja RealMachinery hoitaa markkinoinnin. Maahantuotavien koneiden edustukset kasvoivat vuodenvaihteessa muun muassa MultiOne-pienkuormaajilla. ”Kasvanut valikoima vaatii myös lisää myyjiä. Tähän haasteeseen vastasimme rakentamalla jälleenmyyjäverkoston”, sanoo RealMachineryn toimitusjohtaja Mikko Uusi-Marttila.

Perinteisten raskaiden maarakennuskoneiden ohelle RealMachineryn valikoima kattaa nyt kevyempiä koneita. Niille sopivia käyttökohteita on paljon esimerkiksi maataloudessa. ”Yhtenä kulmakivenä meillä oli jälleenmyyjiä etsiessämme saada juuri maatalouspuolen osaamista käyttöömme”, kertoo jälleenmyyntiverkkoa rakentanut myyntipäällikkö Reijo Rönkä.

Jälleenmyyntiverkosto vahvistaa myös RealMachineryn huolto- ja varaosapalveluja entisestään. ”Uuden verkoston myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin”, lupaa RealMachineryn myyntijohtaja Mika Kähäri. JK

Lue seuraavaksi