Uutiset

Työkoneet

RealMachinery Oy:n Itä-Suomen toimintoihin muutoksia

RealMachinery Oy ja Hannun-Kone Oy ovat purkaneet jälleenmyynti-sekä merkkihuoltosopimukset alkaen 31.12.2022. Jatkossa Hannun-Kone Oy:llä ei ole RealMachineryn mukaan enää oikeutta suorittaa merkkihuoltoa tai myyntiä RealMachinery Oy:n edustamiin Doosan, Haulotte, Ammann, ja Mecalac-tuotteisiin.

RealMachinery Oy:n edustamien koneiden myyntiä Joensuun alueella hoitaa väliaikaisesti RealMachineryn konemyyjä Asko Partanen Kuopion toimipisteeltä.

”Haemme Joensuun alueelle parhaillaan uutta nimettyä konemyyjää ja tiedotamme asiakkaitamme heti kun uusi myyjä on valittu”, todetaan tiedotteessa.

”Strategiamme mukaisesti RealMachinery Oy pyrkii olemaanvaltakunnallinen toimija. Oman myynnin ja huollon vahvistaminen Joensuun alueella tukevat tulevaisuuden suunnitelmiamme. Teemanamme on, että asiakas on aina keskiössä ja vahvistamalla omia toimintojamme pystymme paremmin tarjoamaan asiakkaillemme kustannustehokkaita ratkaisuja niin konemyynnin, vuokrauksen kuin jälkimarkkinointi-sekä elinkaaripalveluiden saralla”, kertooRealMachinery Oy:n liiketoimintajohtaja Antti Paavilainen.

Merkkihuoltoa Joensuun alueella tullaan jatkossa hoitamaan RealMachineryn uudelta Kuopion toimipisteeltä käsin kohdennettuna piirihuoltona. Kuopion toimipisteeseen ovat vuoden vaihteessa yhdistyneet sekä Wihuri Oy Tekninen Kauppa sekä RealMachinery Oy. Toimipiste sijaitsee osoitteessa Asentajankuja 4, 70900 Siilinjärvi.

RealMachinery tulee olemaan alkuvuodesta yhteydessä kaikkiin alueen asiakkaisiin taatakseen helpon ja vaivattoman siirtymän asiakkaalle RealMachineryn palveluiden piiriin.


Lue seuraavaksi