Uutiset

Työkoneet

RealMachinery ja Herlevi yhteistyöhön

Konekauppa RealMachinery Oy ja Herlevi Pulling Team ovat sopineet markkinointiyhteistyöstä. Osapuolten tavoitteena on toistensa tunnettuuden lisääminen. Kumpikin on alansa merkittävä toimija ja yhteistyön merkitys on synergisesti erittäin korkea.

Sekä RealMachineryn että Herlevi Pulling Teamin toiminta perustuu kotimaiseen toimintaan sekä yksityisyrittäjyyteen. Yritysten arvomaailmat täydentävät hyvin toisiaan. Lempäälän RealParkissa päätoimipistettä pitävä RealMachinery Oy on täyden palvelun konetalo; se myy, vuokraa, huoltaa ja korjaa maarakennuskoneita. Herlevi Pulling Team on yksi maailman kokeneimmista ja pisimpään toimineista tractor pullingin harrastajista.

Herlevi Pulling Teamin historian juuret yltävät jo vuosikymmeniä taaksepäin, kun Pekka Herlevin suunnaton kiinnostus koneisiin ja niiden virittämiseen konkretisoitui. Pikkupojasta asti isä-Matin harmina piti pärjätä mopoilla, moottoripyörillä, autoilla, isän kuorma-autoilla ja traktoreilla. Tultaessa 80-luvulle oli Pekka toiminut jo yrittäjänä kuorma-autojen ja traktoreiden kanssa, kun ensimmäisiä traktoreiden kiihdytyskisoja rantautui Suomeen. Vuonna 1987 maatalousnäyttelyissä oli ensimmäistä kertaa mukana traktorien vetokisat, ja sen jälkeen Herlevien perhettä on vietyä traktorien perässä ympäri Eurooppaa.

Tänään koostuu isä-Pekkasta, Äiti-Annesta, tytär-Johannasta,Ville-Matti Vuolletista ja poika-Matista, jotka toimivat yhdessä Pekan kanssa Herlevin perheen traktoreiden mekaanikkoina, suunnittelijoina ja tuotekehittäjinä Annen pitäessä tiimipäällikkönä ja koordinaattorina kaiken hallinnassa. Johanna on toiminut menestyksekkäästi kuljettajana aloittaen aikanaan vakio-luokassa ja niittäen sittemmin Pro Stock -luokassa voittoja ja Euroopan mestaruuksia.

Valtra ja silloinen Valmetin moottoritehdas (Nykyinen Agco Power) ovat olleet tiimin selkäranka jo yhdeksänkymmentäluvun alusta, kun harrastusta alettiin viedä ammattimaisempaan suuntaan. Herlevien perhe ja heidän Valtrat tunnetaan minne he ikinä menevätkään.

Lue seuraavaksi