Uutiset

Työkoneet

Rautionmaan Koneelta RF-Systems -kauhat ja lisälaitteet

Ruotsalainen RF-Systems on valmistanut erilaisia kauhoja ja lisälaitteita vuodesta 1978 alkaen, joten kokemusta ja tietotaitoa yrityksestä löytyy. Viime vuoden lopulla RF-Systems siirtyi saksalaisen Kinshoferin omistukseen, minkä ansiosta kauhojen sekä lisälaitteiden valmistus ja tuotekehittely jatkuu entistä tehokkaammin.

RF-Systemsin valikoimissa on neljä tuoteryhmää: volyymituotteet, erikoistuotteet, premiumtuotteet ja kaapelituotteet. Nämä tuoteryhmät pitävät sisällään yli 2500 erilaista tuotetta, joista löytyvät sopivat tuotteet maarakennukseen ja rakennus- sekä ratatöihin.

Volyymituotteet käsittävät erilaiset kauhat ja niiden kiinnikket sekä kallistajat, trukkihaarukat, nostopuomit, energiapuukourat, leikkurit, kairat ja harjalaitteet. Erikoistuotteita puolestaan ovat: erilaiset työkohtaiset asennuskourat, maantiivistäjät, metallileikkurit ja maantie/rautatieperäkärryt. Premiumtuotteita ovat: routapiikit, asfalttileikkurit, seulakauhat, kairat, hydraulimoottorit, erilaiset harjalaitteet ja tärylevyt. Kaapelituotteet käsittävät erilaisia kaapeliauroja ja kaapelinlaskulaitteita sekä kaapelikeloja ja -leikkureita.

RF-Systems kauhat

RF-Systems on ollut tunnettu kauhamerkki Suomessa tähänkin asti, mutta nyt sillä on virallinen jälleenmyyjä. RF-Systemsin kauhojen suunnittelussa on yhdistynyt suunnittelijoiden tekninen osaaminen sekä käyttäjien vaatimukset ja tarpeet. Kauhoista on saatu kevyitä, kestäviä ja laadukkaita. Ne on valmistettu Rautaruukin Raex-kulutusteräksestä robottihitsauksella, mikä takaa tasalaatuisen työnjäljen. Lisäksi RF-Systemsin kauhat on varustettu CE-todistuksella ja merkillä sekä yksilöllisellä sarjanumerolla, jolloin kauhan tiedot saadaan selville myöhemmin esimerkiksi korjausosien tilaamisen yhteydessä. Kaikki RF-Systemsin kauhat on suunniteltu alunperin myös rototilttikäyttöön ja useat tunnetut konemerkit käyttävät niitä ensiasennuskauhoina. Laajan valikoiman lisäksi asiakkaiden on mahdollista tilata myös räätälöityjä kauhoja.

Rautionmaan Koneen varastosta löytyy perusvarustus 1-30 tonnin kaivukoneisiin ja tehtaan toimitusvarmuus on omaa luokkaansa niiden tuotteiden osalta, joita ei löydy ”hyllystä”. Tänä päivänä uusi kaivukone on saatava heti töihin, enää ei ole aikaa odotella sopivaa nykyvaatimukset täyttävää kauhaa useita päiviä tai viikkoja.

www.iskuvasara.fi

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi