Uutiset

Työkoneet

Raskaan kaluston pesula Joensuuhun

Hannun-Kone Oy avaa raskaan kaluston pesulan Joensuuhun maaliskuussa 2018. Pesupiste avataan Joensuun Papinkankaalle kuutostien varteen osoitteeseen Rullakkotie 9. Pesulinjasto perustuu markkinoiden edistyksellisimpään laitteistoon, joka sopii kaiken muotoisille ja kokoisille autoille ja koneille.

Automaattinen Tammermatic Rainbow Ultima -pesulinjasto on varustettu korkeapainesuihkulla, ja sitä voi käyttää sekä harjallisiin että harjattomiin pesuihin. Pesujen yhteidessä voidaan tarvittaessa suorittaa sopimuksen mukaan myös pikahuoltotoimenpiteitä autoille. Pesulan kautta voidaan tilauksesta hoitaa myös tarroituksia ja tarroitusten korjauksia.

”Pesulamme sopii kaikille raskaan kaluston ajoneuvoille, kuten linja- ja jakeluautoille, säiliö-, betoni- ja jätteenkuljetusautoille sekä kaivu- ja muille työkoneille”, Mika Jääskeläinen Hannun-Koneesta kertoo.

Hannun-Kone Oy avaa pesulan samassa yhteydessä, kun yritys muuttaa Papinkankaalle uusiin toimitiloihin. Jatkossa yritys käyttää nimeä HannunKoneCorner ja pesupiste toimii PesuCornerin nimellä.

Hannun-Kone Oy on joensuulainen maarakennuskoneita ja niiden osia maahantuova ja myyvä perheyritys. Yritys toimii Doosan- ja Bobcat-koneiden jälleenmyyjänä Itä-Suomessa. Yritys tuo itse maahan italialaisen Simex’n ja Italmekin erikoistyölaitteet.  Lisäksi valikoimaan kuuluvat käytetyt maarakennuskoneet ja monipuolinen valikoima työlaitteita.

Lue seuraavaksi