Uutiset

Työkoneet

Ramudden vuokraa myös roudansulatuslaitteet

Kuluva talvi on ollut kylmä myös eteläisessä Suomessa ja monilla työmailla on ollut tarvetta roudansulatukseen. Helpotusta asiaan tarjoaa työmaiden turvallisuusratkaisuja vuokraava Ramudden. Ramudden tarjoaa vuokralle myös monipuolisesti erilaisia roudansulatuslaitteita. Valikoimassa ovat tuotesegmentin johtavat merkit kuten Wacker Neuson ja Heatwork. 

Roudansulatus on hyvin sesonkiluonteista ja tarve sille saattaa yllättää. Kelit vaihtelevat ja roudan sulattamiseksi tarvittavan kaluston tarve voi olla hyvinkin lyhyt. Ramudden palvelee valtakunnallisesti ja tuotteita voi vuokrata suoraan Helsingin, Espoon, Lahden, Tampereen, Oulun, Jyväskylän ja Turun toimipisteiden kautta.

Ramuddenilta saa lisäksi työmaiden turvallisuusratkaisut alusta loppuun asti kokonaispakettina, kaikki valmiiksi mietittynä. Liikennejärjestelysuunnittelu, tuotevuokraus, asennus ja työnaikaiset muutokset hoituvat kaikki Ramuddenin kautta. Tarvittaessa palveluun kuuluu myös tarvekartoitus, suunnitelmat ja lupa-asiat. Kun työkohde on valmis, kuljettaa Ramudden vuokratavarat pois. Ramuddenin kokeneet asiantuntijat palvelevat kaikissa projektin vaiheissa.

Ramudden tarjoaa tuotteita ja palveluita teiden, rakennustyömaiden ja teollisuuden turvallisuuden varmistamiseksi. Yrityksessä työskentelee yli 80 palvelualtista ammattilaista. 

Ramudden palvelee maanlaajuisesti ja sen toimipisteet ovat Helsingissä, Espoossa, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Keväällä Ramudden avaa toimipisteen myös Vaasaan.

Lue seuraavaksi