Uutiset

Työkoneet

Ramirent vahvistaa asemaansa Itä-Suomessa

Ramirent ostaa yleiskonevuokrausliiketoiminnan Savonlinnan Rakennuskonevuokraamo Oy:ltä. Savonlinnan Rakennuskonevuokraamo toimii Savonlinnassa ja Joensuussa ja se on alueellaan markkinajohtaja. Ramirentille siirtyvän liiketoiminnan vuotuinen liikevaihto on noin kaksi miljoonaa euroa ja kaupan yhteydessä Ramirentin palvelukseen siirtyy kymmenen yleiskonevuokraamoammattilaista. Yritysosto vahvistaa myös Ramirentin asemaa pienten ja keskikokoisten yritysten asiakassektorilla.

”Tämän liiketoimintakaupan avulla voimme palvella paremmin jo olemassa olevia asiakkaitamme sekä vanhoja Savonlinnan Rakennuskonevuokraamon asiakkaita. Tuomme tälle talousalueelle koko Ramirentin kalusto- ja palveluvalikoiman. Tämä vahvistaa meidän strategian kulmakiveä – Asiakas ensin”, kertoo Anna Hyvönen EVP, Ramirent Suomi ja Baltian maat.

”Meille oli tärkeää löytää liiketoiminnalle ostaja, joka tarjoaa pitkäaikaisille työntekijöillemme hyvän kodin jatkossakin. Ramirent jatkaa liiketoiminnan pyörittämistä Savonlinnan ja Joensuun talousalueilla tarjoamalla parasta palvelua nykyisille asiakkaillemme. Kaupan myötä toimitusjohtajamme Jorma Kupiainen siirtyy Ramirentin palvelukseen vastaamaan Savonlinnan ja Joensuun myynnistä”, toteaa Jarkko Miinin Savonlinnan Rakennuskonevuokraamo Oy:n hallituksen jäsen.

Kaupan yhteydessä Ramirentille siirtyy koko Savonlinnan Rakennuskonevuokraamon kone- ja laitekanta.

Lue seuraavaksi