Uutiset

Työkoneet

JPT Serco Oy osti Reko Tuote Oy:n liiketoiminnan

Reko Tuotteen operatiivinen toiminta ja tuotteet ovat siirtyneet JPT Sercolle huhtikuun lopulla tehdyllä liiketoimintakaupalla. JPT Serco on erilaisten kulkuväylien ympärivuotisen kunnossapidon työlaitteisiin erikoistunut yritys. Reko Tuote puolestaan on lumiauroja, hiekoittimia ja harjauskalustoja suunnitteleva sekä valmistava yritys.


Artikkelikuvassa vasemalla Juha-Pekka Jaskari (JPT Serco Oy) ja Markku Väyrynen (Reko Tuote Oy).


”Kauppa on osa Sercon kasvustrategiaa. Reko Tuotetäydentää tuotevalikoimaamme, avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja vahvistaa etenkin pohjoisten alueiden myyntiorganisaatiotamme”, toimitusjohtaja Juha Kumlander sanoo.

Serco palvelee entistä kattavammin

Kumlanderin mukaan liiketoimintakauppa antaa myös positiivisen kasvusysäyksen Sercon tuotantoteknologian kehitysprojekteihin ja investointeihin Suomessa. Reko Tuotteen tuotemerkki on Reko Kone. Se siirtyy Serco-tuotemerkin alle vaiheittain. Kokonaan uutena tuoteryhmänä Sercolle tulivat hiekoitusvaunut.

”Pääsemme nyt laajentamaan kaupankäyntiä erityisesti traktoriurakoitsijoiden puolelle.”

Reko Tuotteen toimitusjohtaja Markku Väyrynen toimii jatkossa Sercon alaisuudessa myynnin ja jälkimarkkinoinnin tehtävissä vanhassa tutussa Revonlahden toimipaikassa Siikajoella.

”Saimme leveämmät hartiat ja kaivattua lisäkapasiteettia sekä osaamista suunnitteluun, valmistukseen ja valikoimaan. Asiakkaita palvellaan nyt isommalla valikoimalla”, toteaa Väyrynen.Lue seuraavaksi