Uutiset

Työkoneet

Proforest tulee jälleen

Vuoden 2023 Proforest järjestetään 12.–13.5.2023 tuttuun tapaan Kalajoen lentokentällä. Joka toinen vuosi järjestettävä tapahtuma kerää yhteen paikkaan metsä- ja metsäkonealan suurimmat toimijat Suomessa, ja syitä osallistumiseen on lukuisia.

Näytteilleasettajia vuoden 2023 Proforestiin on tähän mennessä ilmoittautunut jo yli 140, vaikka aikaa tapahtumaan on vielä kolmisen kuukautta. Tämä enteilee sitä, että tapahtuma tulee olemaan tarjonnaltaan vuotta 2021 laajempi, jolloin toivuttiin vielä poikkeusoloista. Tälle vuodelle mukaan on ilmoittautunut runsaasti alan nimekkäitä toimijoita. Katso jo mukana olevat näytteilleasettajayritykset tästä linkistä.

Kevään tapahtumaan tuotetaan myös korkeatasoinen lavaohjelma, jossa käsitellään metsä- ja konealan ajankohtaisia teemoja. Ohjelman tuottavat Maaseudun Tulevaisuus, Suomalainen Maaseutu, Koneviesti, MTK ja Expomark. Luvassa on asiantuntijapuheenvuoroja, paneelikeskusteluja ja haastatteluja. Puhujat julkaisemme tapahtuman verkkosivuilla kevättalven aikana. Lisäksi messuosastoilla järjestetään mielenkiintoisia työnäytöksiä ja messuvierailla on myös mahdollisuus testata laitteiden ominaisuuksia käytännössä.

Proforest 2023 on avoinna perjantaina 12.5. klo 9–17 ja lauantaina 13.5. klo 9–16.  Tapahtuman näyttämönä toimiva Kalajoen lentokenttä sijaitsee kuuluisien Hiekkasärkkien läheisyydessä.

Viime ajat ovat osoittaneet suomalaisen teollisuuden ja omavaraisuuden tärkeyden. Metsäteollisuus on ollut aina Suomen valttikortti ja puu tulevaisuuden materiaali, joten alan tärkeyttä ei voi liiaksi korostaa jatkossakaan. Yhteispelillä alaa ja suomalaisen metsäteollisuuden verkostoa on mahdollista vahvistaa, mikä tuo taloudellisia ja tuotannollisia hyötyjä kaikenkokoisille toimijoille. Proforest on paikka, jossa nuoret voivat verkostoitua ja alan toimijoiden kanssa ja tapahtuma tuo yhteen alan osaajat, tiedon ja ratkaisut. Opiskelijoille pääsylipun hinta on vain viisi euroa.

Lisätietoja tästä linkistä.

Lue seuraavaksi