Uutiset

Työkoneet

Polttoainetalous ratkaisee myös vuokrakoneessa

Kallioinen Rent tarjoaa nopeaa ja laadukasta konevuokrauspalvelua valtakunnallisesti. Toimipisteitä on viidellä paikkakunnalla, Espoossa, Järvenpäässä, Hyvinkäällä, Valkeakoskella ja Jyväskylässä.  Kallioinen Rentin toimialajohtaja Arto Salenius kertoo, että kalustovalikoima on laaja alkaen pienistä rakennuskoneista päätyen isoihin kaivinkoneisiin asti. Isompaa kalustoa on 370 yksikköä, joista maanrakennuskoneita on sata ja isommasta kalustosta valtaosan muodostaa henkilönostimet, erittelee Salenius.

Kallioinen Rent on valinnut toimittajakumppanikseen Volvon isommissa yli 14tn kokoluokan kaivinkoneissa jo useamman vuoden ajan, koska asiakkaat haluavat pieniruokaisen ja toimintavarman koneen ja tästä syystä Volvo on haluttu kone, perustelee Salenius ja jatkaa, että Kallioinen Rentin maanrakennuskoneista hieman vajaa puolet on Volvoja ja kesäkuussa kalustoa kasvatetaan vielä kahdella uudella Volvon ECR145E lyhytperäisellä tela-alustaisella kaivinkoneella.

Volvon vahvuuksia vuokrakoneina pienen polttoaineenkulutuksen lisäksi ovat toimintavarmuus, valtakunnallisesti hyvin toimiva huoltoverkosto, perustelee toimialajohtaja Salenius. Kuljettajat tykkäävät Volvoista, koska niissä on erinomainen ohjaamo ja koneen hallittavuus on hyvä. Meidän kannalta tietenkin hyvät jälkimarkkinat ratkaisevat paljon ja hyvin pidetylle sekä huolletulle Volvolle on aina ostaja, luettelee Arto Salenius lisää syitä Volvon valinnalle.

Huoltosopimuskoneita

Volvojen huollot on Kallioisilla hoidettu huoltosopimusten avulla: uusissa EC220E koneissa on 3 vuoden huoltosopimukset, jotka kattavat koneen määräaikaiset perushuollot ja Volvo Care Trackin avulla koneista saa tiedot, joiden avulla voidaan suunnitella koneiden huollot ja ylläpidot etukäteen mahdollisten ongelmien välttämiseksi. Käyttöraporttien avulla voidaan kertoa asiakkaille, kuinka konetta voi käyttää taloudellisemmin ja tehokkaammin.  Lisäksi Kallioisille saadaan Volvo Care Trackin avulla tiedot myös koneen sijainnista ja koneen käyttötunneista.

Vanhempiin koneisiin Kallioinen Rentissä pidetään edelleen Care Track -sopimukset voimassa, koska se helpottaa koneiden seuraamista ja helpottaa henkilökunnan työtä, kuvailee Arto Salenius. Kallioinen Rentillä on myös oma huolto-organisaatio toimipaikkakunnittain sekä keskuskorjaamo Hyvinkäällä. Tämän lisäksi ylläpitoon ja huoltoon liittyen Kallioinen yhtiöillä on tarkkaan valittu kattava yhteistyökumppani verkosto, joka takaa vuokra-asiakkaille nopean ja ammattitaitoisen avun mahdollisissa vikatilanteissa valtakunnallisesti, kertoo Kallioinen Yhtiöiden jälkimarkkinointipäällikkö Aleksi Lampinen. Omat asentajamme tulevat myös saamaan koulutuksen uusiin Volvon E-mallisarjan koneisiin, Lampinen lisää. 

Rakentaminen on lisääntynyt

Arto Salenius on hyvillään talouden paranemisesta: Tällä hetkellä rakentaminen on lisääntynyt ja vuokrakoneiden kysyntä on piristynyt. Koneidemme vuokraajat ovat rakentamisen ammattilaisia ja osaavat vaatia koneilta paljon. Volvon kaivinkoneiden ominaisuudet vastaavat asiakkaiden vaatimuksia. Kallioinen Rentin asiakas voi valita vuokrakaivinkoneeseen tehtävänsä mukaan oikeat lisävarusteet kauhat, kourat, trukkihaarukat, vasarat jne. Pyrimme asiakkaan kanssa aina löytämään tehtävään sopivimman koneen ja siihen oikeat tarpeen mukaiset lisälaitteet, kertoo Arto Salenius. Nyt tehdyt investoinnit ovat korvausinvestointeja, mutta vaikuttaa siltä, että lisäinvestointeja on tulossa lähiaikoina, jotta voimme vastata kysyntään entiseen malliin, hymyilee Arto Salenius.

Lue seuraavaksi