Uutiset

Työkoneet

Pienkoneet valitaan tarpeen mukaan

MultiOne monitoimikone on käytössä Kouvolan seurakuntayhtymällä useassa paikassa.  Yhtymän viisi konetta toimivat kukin paikoissaan. Karhunkankaalla on viime syksystä lähtien ollut MultiOne S520T. Marjamäki kumppaneineen ovat tyytyväisiä koneen toimintaan.  ”Olemme tehneet sillä normaaleja talvitöitä, kevään askareet ja nyt jo kesäisiäkin toimia. Tässä koneessa kantavuus suhteessa koneen ulkoisiin mittoihin on oleellinen asia työn tehokkuuden kannalta”, Juha Laatunen selvittää.  Kyseinen MultiOne kaipaa taakse muutaman lisäpainon.  Tällöin koneen käytettävyys paranee entisestään ja täyden kauhakuorman käyttö on vakaampaa. Laatunen kertoo hautausmaan hoidossa riittävän aika pelkistetyt lisävarusteet.  Tarpeen vaatiessa MultiOnen parhaita puolia edustavat yli 170 lisälaitetta on käytettävissä.  Niiden tarvetta asiakkaat harkitsevat tilanteiden mukaan.

”Hautausmaiden hoidossa korostuu työkoneen ketteryys.  MultiOnen kustannustehokkuus mahdollistaa niiden myymisen muun muassa tällaiseen työhön”, sanoo RealMachineryn paikallinen jälleenmyyjä, Konemyynti Lautalan Jyrki Suomalainen.  Tehojen ja lisävarusteiden suhteen MultiOnelle on laajat mahdollisuudet toimia erilaisissa tehtävissä.  Karhunkankaan hautausmaan S520T edustaa kooltaan MultiOnen ”alempaa keskiluokkaa”.  Seuraavaan kokoluokkaan, 6-sarjalaisiin on tulossa tämän vuoden aikana uusi malli, jossa kuljettajan istuin sijaitsee koneen takaosan päällä.  Näin koneen liikkeiden hallinta on entistä paremmin kuljettajan hanskassa. Näkyvyys eri suuntiin on entistäkin parempaa.  Tämä uusi SD sarja julkaistaan Okra –messuilla 6.-9.7.2016.

Käyttäjien erilaiset tarpeet

Myyntipäällikkö Jyrki Suomalainen on toiminut kaupan, rakentamisen ja konetyön piirissä kauan.  Maatalouden ja rakentamisen toimijat ovat tulleet tutuiksi. ”Itse näitä hommia tehneenä on helppo ymmärtää, mitä nämä asiakkaat tarvitsevat. Tiedän, mistä heidät tavoittaa ja tunnen heidän tavan päättää asioita”, Jyrki Suomalainen toteaa.  

Kiinteistöjen hoitajilla, hautausmaiden työntekijöillä ja urakoitsijoille sekä rakentamisen ammattilaisilla on monenmoista kalustoa käytössää.  Pienkonepuolella MultiOne ja Eurocomach pärjäävät hyvin.  Bobcatilla on myös oma käyttäjäjoukkonsa.  Bobcatin kurottajat ovat maatalouden piirissä saamassa hyvää jalansijaa.  MultiOnen varsin laaja lisälaitevalikoima antaa sille koneelle hyvän sijan.  Eurocomach on ansainnut paikkansa rakentamisen toimen piirissä ominaisuuksiensa sekä teho- ja kokoluokkiensa ansioista.

RealMachineryn maahantuomien MultiOne, Eurocomach sekä Bobcat pienkoneiden valikoima kattaa rakentamisen, maatalouden ja kiinteistöhoidon tarpeet. Myyntipalvelun, huollon ja varaosien saatavuus on asiakkaille tärkeää.  Siksi RealMachineryllä on omien konttoreiden lisäksi koko maan kattava jälleenmyyjien ja huollon verkosto.  Myyntipäällikkö Jyrki Suomalainen ”Kouvolan miehenä” on tyytyväinen yhteistyöhön. ”Tarkoitus on laajentaa oikeiden asiakkuuksien tavoittamista entisestään. Tässä auttaa mm. tietyt tapahtumat ja messut, joissa tuotteitamme ja palveluitamme esitellään tulevanakin kesänä”, Suomalainen toteaa.

Kuvassa: MultiOne S520T mahtuu toimimaan hyvin hautausmaiden hiekkakäytävillä. Koneen äärellä Teija Marjamäki, Juha Laatunen ja Jyrki Suomalainen.

Lue seuraavaksi