Uutiset

Työkoneet

Perinteiset Honkajoen Konepäivät lähestyvät

Marraskuun 3. ja 4. päivä järjestetään Honkajoella legendaariset Honkajoen Konepäivät. Tapahtumaa ovat järjestämässä Honkajoki Works OyHonka Trading OyKonemyynti ja konevuokraus RenttiVV-Traktori ja TaneRent Oy.

Esillä on monipuolinen ja laaja valikoima maarakennuskoneita, traktoreita ja lisälaitteita. Edustettuja konemerkkejä tapahtumassa ovat muun muassa Case, Takeuchi, Hidromek, McCloskey, New Holland, Palms ja Kverneland sekä työlaitepuolelta Honkajoki Works.

Konetarjouksia lasketaan mahdollisimman houkutteleviksi niin uusista kuin käytetyistä koneista ja laitteista, sekä konevuokrauksen hinnoista. Myös yhteistyökumppaneita on lupautunut paikalle esittelemään tuotteitaan.

Laadukkaat tuotteet ovat olleet Honkajoen konekauppiailla aina osa menestystä, mutta isompi merkitys on henkilöillä niiden takana. Pitkät asiakassuhteet on luotu ammattitaitoisella ja luotettavalla toiminnalla ja palvelevalla asenteella. Lisäksi osataan tehdä myös yhteistyötä, josta nämä Honkajoen Konepäivät ovat oiva esimerkki.

Honkajoen Konepäivät ovat avoinna pe klo 9–17 ja la klo 9–15. Lisäksi järjestäjät lupaavat, ettei tapahtumasta tarvitse lähteä nälkäisenä. Tarjolla on kävijöille keittoa, makkaraa, kahvia ja pullaa.

Lue seuraavaksi