Uutiset

Työkoneet

Peak Screening tarjoaa parhaat ratkaisut tuottavaan seulontaan

Sandvik Mining and Rock Technology esittelee kiinnostavan uutuuden seulontaan. Peak Screening on kattava kokonaisratkaisu, jonka tarkoituksena on varmistaa asiakkaiden seulonnan paras suorituskyky ja seulan jokaisen neliömetrin tuottavuus.
Seulontaa voidaan aina kehittää tuottavammaksi. Peak Screening sisältää seulavalinnan, seulaverkon sekä takuu-/huolto-ohjelman asiakastarpeiden mukaan. Räätälöidyllä ratkaisulla on yksi tavoite: nostaa asiakkaan seulontatoimintojen tuottavuus huippuunsa.

Yhteistyöllä parhaaseen tulokseen

Sandvikin seulat, seulaverkot ja palvelut on suunniteltu toimimaan saumattomasti yhteen ja varmistamaan seulonnan paras mahdollinen tuottavuus. Sandvikin asiantuntijat ovat asiakkaiden tukena seulojen koko elinkaaren ajan auttamassa oikeiden tuotteiden valinnassa, seulan asetusten määrittelyssä, prosessin optimoinnissa ja ongelmien ratkaisussa.

Uudet modulaariset seulat

Sandvik on kehittänyt kolme uutta suorituskykyistä modulaarista seulasarjaa. Seulat ovat erittäin monipuolisia ja luotettavia. Ne voidaan ottaa nopeasti käyttöön, niiden kunnossapito on helppoa ja lisäksi turvallisuus on huomioitu kattavasti niiden toiminnassa.

Oikea seulaverkko, oikea lopputuote

Sandvikin uusissa seuloissa ovat Sandvikin laadukkaat seulaverkot aina vakiona, ellei toisin sovita. Sandvik määrittelee yhdessä asiakkaan kanssa sovellukseen parhaiten sopivan ratkaisun. Laajassa valikoimassa on erilaisia vaihtoehtoja, kuten kumista valmistettu kiristettävä WX6500-seulaverkko, jonka kulutuksen kesto on jopa 15 kertaa pidempi kuin tavallisen teräsverkon tuottavuudesta ja tarkkuudesta tinkimättä.

Luotettavuutta ja suorituskykyä

Reliability & Performance -paketti varmistaa seulontatoiminnan parhaan luotettavuuden ja suorituskyvyn. R&P-paketti sisältää kahden vuoden laajennetun laitetakuun, säännölliset tarkastukset, kunnossapitosuositukset sekä vianhaku- ja seulonta-analyysit, joiden avulla on helppo optimoida tuotantoa ja huoltovälejä.

Tuottavuuslupaus

Sandvikin uudet seulonnan kokonaisratkaisut sisältävät myös suorituskykytakuun. Toisin sanoen Sandvik takaa, että ratkaisu saavuttaa yhdessä asiakkaan kanssa sovitun tuloksen ja mikäli ei, niin Sandvik työskentelee löytääkseen ratkaisun, että sovittu tuottavuus saavutetaan.


Lue myös: Sandvik Mining and Rock Technologyn murskain on YIT:n Super-Buickin sydän


Lue seuraavaksi