Uutiset

Työkoneet

Peab osti Asfaltti-System Oy:n

Peab on ostanut Kouvolassa toimivan asfaltti- ja betoniliiketoiminnan komponenttivalmistaja ja kunnossapitoyritys Asfaltti-System Oy:n osakekannan. Kaupan myötä Peab tukee ja vahvistaa tuotantonsa kunnossapitoa ja huoltotoimintaa. Henkilöstö siirtyy Peabille vanhoina työntekijöinä ja yrityksen toiminta jatkuu Peabin omistuksessa.

Kouvolassa pääkonttoriaan pitävä Asfaltti-System Oy toimittaa asfalttiasemille uusia komponentteja sekä toteuttaa huolto- ja kunnossapitopalveluja.  Koko henkilöstö siirtyy Peabin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Asfaltti-System Oy:n aiemmat omistajat ovat Veli Hyyryläisen yhtiö Ratapaja Oy sekä toimitusjohtaja Roni Kettunen. Kettunen siirtyy yrityskaupan myötä Peabin palvelukseen.

 ”Asfaltti-System Oy:n oston myötä vahvistamme omaa kunnossapito-osaamistamme ja varmistamme toimintamme häiriöttömän jatkuvuuden. Yrityskauppa oli luonteva jatkumo yhteistyölle, jota päällystysliiketoimintamme on nyt ostetun yhtiön kanssa tehnyt jo 1980-luvulta tämän toimiessa vielä Valkealan Konepaja -nimellä.”, kertoo Peab Asfalt liiketoiminnan maajohtaja Markku Lilja.

Kuva allekirjoitustilaisuudesta 1.7.2022. Kuvassa vasemmalta: Juha Helin, toimitusjohtaja Peab Industri Oy, Johanna Eklund-Melamies, CFO Peab, Roni Kettunen ja Veli Hyyryläinen, Asfaltti-System Oy.

Lue seuraavaksi