Uutiset

Työkoneet

Palmse Trailer -tehtaan myymälä Suomeen

Syyskuusta alkaen suomalaiset asiakkaat ovat voineet hankkia Palmse Trailer -tuotteita suoraan suomalaisesta myymälästä. Paikallisen yhteistyön ansiosta asiakas voi myös tarjota vanhaa kalustoaan vaihdossa, myös leasing- ja rahoituspalvelut onnistuvat kuten ennenkin.

”Meillä on pitkä historia Suomessa ja Palmse Trailer -tuotemerkki on maassa hyvin tunnettu. Siitä kiitos Hankkijan tekemälle työlle. Nyt on aika ottaa askel lähemmäs asiakkaitamme. Näin voimme kerätä palautetta suoraan maanviljelijöiltä, jotka käyttävät tuotteitamme. Suora palaute on meille erittäin tärkeää, koska voimme sen kautta kehittää tuotteitamme vieläkin paremmin suomalaisille maanviljelijöille sopiviksi”, sanoo Palmse Trailerin vientijohtaja Raavo Kullama. ”Ja lisäksi tämä järjestely tuo lisää tehokkuutta toimitusketjuumme. Olemme näin ketterämpiä hinnoittelussa ja kampanjoinnissa.”

Palmse Trailerin tehdas Virossa.

Palmse Trailerin myymälä sijaitsee Koski Tl:ssä. Siellä tulee olemaan aina yli kymmenen perävaunua varastossa, joten asiakkaat voivat halutessaan noutaa itse haluamansa vaunun ilman odotusta. Koski Tl:ssä on myös varaosa- ja huoltopiste.

Tuotemerkki Palmse Trailer kuuluu Palmse Metall LLC:hen, joka on Pohjoismaiden suurin perävaunujen tuottaja. Tuotantolaitos sijaitsee Virossa, Lääne-Virumaalla, josta perävaunuja viedään Skandinaviaan ja Keski-Eurooppaan.

Lavan robottihitsaus käynnissä.


Lue seuraavaksi