Uutiset

Työkoneet

Päivitystä Catin M-sarjaan

Cat M-perheen pyöräkuormaajiin 926M (13 t/106 kW), 930M (14 t/116 kW) ja 938M (16,4 t/126 kW) on tehty koko joukko muutoksia. Uuteen kosketusnäytöön on lisätty nyt Qwerty-näppäimistö, joka helpottaa niin navigointia kuin datan syöttöä. Aiemmin sama asia hoidettiin nuolinäppäimillä. Catin mukaan tämä muutos nopeuttaa huomattavasti näyttöruudun käyttöä. Catin Product Link Elite- järjestelmä ja sen osana Caterpillar Payload Management voidaan asentaa M-sarjan malleihin. Kyseessä on Catin oma vaakajärjestelmä, joka lisää lastaustapahtuman tarkkuutta ja tehokkuutta.

Catin omaan Auto-Lube keskuvoitelujärjetelmään on myös tehty muutoksia ,muun muassa korvaamalla letkuja metalliputkilla. Joihinkin voitelukohteisiin on lisätty myös rasvanippa manuaalisen lisävoitelun mahdollistamiseksi. Myös keskuvoitelujärjestelmän hallinta on osa näytöstä hallittavaa kokonaisuutta. Jos jossain kohtaa linjaa on tukos, järjestelmä hälyttää pop-up ikkunan avulla. Myös rasvan vähenemisestä säiliössä hälytetään.

Renkaiden paineen automaattinen seurantajärjestelmä voidaan sekin nyt saada optiona. Cat mainitsee olevansa ensimmäinen, joka esittelee tehdasasenteisen tällaisen järjestelmän pyöräkuormaajiin. Jokaisen renkaan painearvo näkyy näytössä koko ajan. Myös hälytykset voidaan ohjelmoida tiettyyn rengaspainearvoon. Ohjaamoon on lisätty säilytystilaa, muun muassa papereita varten on nyt uusi teline. Ohjaamon alla on lukittava laatikko työkaluille ym. Ohjaamon takalasissa on nyt lämmitys.

Lue seuraavaksi