Uutiset

Työkoneet

OP jasto Oy:lle lisävoimaa jälkimarkkinointiin

OP gruppen, Olofsson-Persson AB osti 25.9.2017 tehdyllä kaupalla Tuusulassa sijaitsevan Vantaan Kone ja Laite Oy:n. Yrityskaupan myötä OP gruppenin suomalaisen tytäryhtiön, OP jasto Oy:n, jälkimarkkinoinnin kyky palvella asiakkaitaan paranee merkittävästi. Koko Vantaan Kone ja Laitteen nykyinen henkilökunta jatkaa vanhoina työntekijöinä. Tämä tarkoittaa 14 asentajaa palvelemaan Doppstadt-, Sennebogen-, Magni- ja MTB -asiakkaita.

OP jasto Oy:n jälkimarkkinointipalvelut, kuten varaosakeskus, tekninen tuki, uusien koneiden varustelu ja korjaamotoiminta keskittyvät jatkossa Tuusulaan. Myös konemyynti saa toimisto- ja esittelytilan Tuusulan toimipisteestä.

Yrityskaupat on tehty. Jouni Puttosen (oik.) ja Mats Olofssonin kättely sinetöi asian.

Vantaan Kone ja Laite Oy:n nykyinen omistaja Jouni Puttonen jatkaa työntekijänä uuden työnantajan palveluksessa. Yrityskauppa on Jounille päätepiste 17 vuotta jatkuneelle yrittäjä-uralle voimakkaasti kasvaneen yrityksen omistajana. Tunnelmat ovat yhtä aikaa haikeat, mutta myös helpottuneet, kun uuden omistajan resurssit takaavat nykyisille työntekijöille paljon töitä ja hyvät kasvunäkymät. Jouni on myös tyytyväinen uuden omistajan myötä asentajille tarjoutuviin mahdollisuuksiin kehittää ammattitaitoaan OP jasto Oy:n edustamien tuotemerkkien tehdaskoulutuksissa.

Maxpossa OP jaston osastolla oli esillä muun muassa MTB-iskuvasaroita eri kokoluokissa.

OP gruppenin pääomistaja, Mats Olofsson kertoo toimivan jälkimarkkinoinnin olevan ainoa kivijalka, jolle kannattavan liiketoiminnan konekaupassa voi rakentaa. Mats on ollut erittäin vaikuttunut Vantaan Kone ja Laite Oy:n asentajien monipuolisesta ammattitaidosta ja työmotivaatiosta. Hän on kiitollinen Jounin kovalla työllä rakentaman hyvin toimivan korjaamon saamisesta palvelemaan OP jaston tuotemerkkien jälkimarkkinointia.

OP jasto kasvattaa myös myyntivoimaansa

Lokakuun alussa yrityksen palveluksessa aloittaa konemyyjänä Tero Auresto. Tero asuu Jyväskylän alueella ja ottaa haltuunsa Keski-Suomesta myöhemmin tarkemmin määriteltävän myyntialueen. Tero on aiemmin myynyt hyvällä menestyksellä Kobelco- ja Kubota-tuotteita.

Ruotsalainen Olofsson-Persson AB on toiminut noin 35 vuotta konekaupassa, pääasiassa erilaisten kierrätys- ja materiaalinkäsittelykoneiden parissa. Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa merkkeinä ovat Doppstadt, Sennebogen ja Rubblemaster (Rubblemaster ei Suomessa) . Viimeiset kolme vuotta Suomessa operoineen OP jaston merkkeinä ovat muun muassa Doppstadt ja Sennebogen, sekä nyt myös Magni-kurottajat ja MTB-työlaitteet. Yrityksessä on yli 200 työntekijää ja liikevaihto reilut 60 miljoonaa euroa.

Lue seuraavaksi