Uutiset

Työkoneet

Onnea Hannu

Maxpo 2019 suurtapahtumassa Hyvinkäällä näyttelyaluetta halkovalla kiitoradalla sijaitsi Konepörssin ja Nettikoneen yhteisosasto. Kävijöitä vieraili osastolla välillä kuhinaksi asti. Suosion syy oli messuarvonta ja näyttävä Clen-kuumavesipesuri, joka oli arvontapalkintona ja esillä osastolla.

Pesurin arvontaan osallistui lähes 600 messukävijää. Arvontalipukkeessa tiedusteltiin kiinnostusta verkkopalveluihimme. Jopa kaksi kolmasosaa vastaajista oli vieraillut koneporssi.com uutissivulla tai käyttänyt nettikone.com hakupalvelua.

Clen-pesuri arvottiin 11.9. Kasasta arvontalipukkeita nostettiin pesurin voittajaksi Hannu Parikka. Konepörssi kävi onnittelukäynnillä Akaassa. Katso onnitteluvideolta, miten pesurin käyttöohjeistus ja käyttöönotto sujui.

Akaassa on kuulemma tienpätkä, jota kutsutaan punaiseksi suoraksi. Tien varrella niin monella on käytössään Clen-merkin pesukalustoa. Niinpä myös Hannulla on ollut Clen ja jo ennestään merkin tyytyväisenä käyttäjänä ilahtui, kun arvontavoitolla päivitettiin vanha pesuri nyt uudempaan ja järeämpään.

Kiitos kaikille messuosastollamme piipahtaneille ja arvontaan osallistuneille. Lämpimät onnittelut Hannulle voitosta.

LUE MYÖS: Kuljetuskalustoa Maxpossa 2

Lue seuraavaksi