Uutiset

Työkoneet

OilQuickillä nopeasti

Ruotsalainen, työlaitteen ja hydrauiletkutkin automaattisesti ja nopeasti yhdistävä OilQuick-pikakiinnitinjärjestelmä on oiva keksintö, jonka arvon moni urakoitsija niin meillä kuin muualla on tajunnut. Suomessa edustaja on Allu Finland Oy.

Tällä hetkellä OilQuickia saa kaivukonesovitteisina yhdeksässä eri kokoluokassa 1-120 tonnin kaivukoneisiin. Pyöräkuormaajiin tarkoitettuja malleja on neljä (5-33 t).

Ensimmäinen, pyöräkuormaajiin tarkoitettu OilQuick näki päivänvalon jo vuonna 1993 ja kaivukoneversio tuli markkinoille hieman myöhemmin. Skandinavian lisäksi pikakiinnitysjärjestelmä on saavuttanut suuren suosion mm. Saksassa. Varsinkin usein työlaitetta vaihtamaan joutuvat purku-urakoitsijat suosivat OilQuickiä.

ECY Haulmark edustaa monia meilläkin tunnettuja työlaitemerkkejä Englannnissa. Sellaiset tutut nimet kuin Dynaset, VTN, La Bounty ja Rubblemaster ovat yrityksen myyntilistoilla. Ja tietenkin myös OilQuick.

Oheisessa yrityksen tekemässä videossa voidaan nähdä järjestelmän edut. Kun manuaalisesti letkujen kanssa hääräävä kuljettaja painii yhden laitteen kanssa, on OilQuick-mies käynyt läpi samassa ajassa jo koko sorttimentin.

Voikkaan entisellä paperitehtaalla kuvattu Konepörssin video vuodelta 2011.

Caterpillar 385 purkuhommissa.

Virallinen OilQuick-video.

OilQuick Baumassa vuonna 2013.

Lue seuraavaksi