Uutiset

Työkoneet

Nostokonepalvelulle Magni-kurottajia

Konekesko Oy luovutti syyskuun alussa kaksi Magni-kurottajaa Nostokonepalvelulle. Luovutetut koneet ovat mallia RTH 5.26. Maksimi nostokorkeus on 26 metriä ja nostoteho viisi tonnia. Magni-kurottajien edistyksellinen tekniikka ja Konekeskon jälkimarkkinointiosaston joustava palvelu olivat Nostokonepalvelun muakan ratkaisevia tekijöitä konevalinnassa.

Konekeskon nostolaitteet ja trukit –osaston järjestämä perehdytys sekä jälkimarkkinoinnin palveluasenne vaikutti Nostokonepalvelussa siihen, että toinen kone hankittiin nopeasti toisen perään. 

Molemmissa koneissa on henkilökori- ja trukkipiikkivarustus ja koneet menivät suoraan työmaalle monipuoliseen käyttöön.

Magni tarjoaa kattavan malliston markkinoiden tehokkaimpia ja edistyksellisimpiä ympäripyöriviä RTH-kurottajia 18-30m luokkiin. Yrityksen pääomistajalla, Riccardo Magnilla, on lähes 30 vuoden kokemus kurottaja-alalla ja merkittävä ura koko kurottajakonseptin kehittämisessä. Tästä esimerkkinä yli 40 patentoitua kurottajia koskevaa innovaatiota.

Vuodesta 2009 asti Magni on kehittänyt ja myynyt Ricklift ja Boat Eagle erikoiskurottajia (kuva)  ja samaan aikaan kehittänyt täysin uutta ympäripyörivää mallistoa, jonka myynti alkoi vuoden 2013 alussa.

Tuotanto tapahtuu Italiassa, Modenan lähellä sijaitsevassa, 6000 neliömetrin kokoisessa tehtaassa.

Magnin uuden sukupolven kurottajissa on paineistettu ja ilmastoitu hytti, jossa myös tulevan ilman hiilisuodatus. Uusia piirteitä ovat myös 24 voltin sähköjärjestelmä sekä R.F.I.D.-järjestelmä.

Siinä puomi tunnistaa automaattisesti käytettävän työkalun ja näyttää kuljettajalle sitä koskevan nostokaavion huomioiden tukijalkojen asetukset. Vanhanaikaisen, näkyvyyttä estävän kojelaudan Magni-kurottajissa korvaa moderni LCD-näyttö. Sitä voidaan kosketuksen lisäksi ohjata joystickilla.

Lue seuraavaksi