Uutiset

Työkoneet

Nimitys tulevan Metso Outotecin johtoryhmään

Carita Himberg on nimitetty tulevan Metso Outotecin henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässä viimeistään ennen vuoden loppua. Tarkka aloitusaika ilmoitetaan myöhemmin.

Carita Himberg tulee Metso Outoteciin Stora Ensolta, jossa hän työskentelee Packaging Materials -divisioonan henkilöstöjohtajana. Ennen tätä rooliaan hän on työskennellyt HR-johtajatehtävissä Microsoftilla, Nokialla ja Outokummulla Suomessa, sekä useissa HR-johtaja- tai päällikkötehtävissä Microsoftilla ja Novartiksella Sveitsissä. Hänellä on DI ja MBA -tutkinnot.

”Metson ja Outotecin yhdistymisen lähestyessä heinäkuun alussa olen iloinen voidessani toivottaa Caritan lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme. Tavoitellun yrityskulttuurin luominen ja kahden hienon yrityksen yhdistymisen toteuttaminen vaatii henkilöstöhallinnolta vahvaa roolia”, sanoo Metso Outotecin tuleva toimitusjohtaja Pekka Vauramo.

”Samalla haluan kiittää Hannele Järvistöä erinomaisesta panoksesta hänen toimiessaan Metson väliaikaisena henkilöstöjohtajana viimeisen puolentoista vuoden ajan ja kriittisen integraatiosuunnitteluvaiheen aikana. Hannele jatkaa väliaikaisena HR-johtajana kunnes Carita aloittaa uudessa tehtävässään”, hän jatkaa.


Lue seuraavaksi