Uutiset

Työkoneet

Nimityksiä MN-Lifttek Oy:ssä

Myynnin kasvaessa ja tuote-edustuksien lisääntyessä MN-Lifttek Oy on tehnyt seuraavat nimitykset: Juho Tirkkonen (kuva yllä) on nimitetty konemyyjäksi 3.2.2020 alkaen. Juhon vastuulla ovat Lifttekin edustamien uusien ja käytettyjen koneiden myynti sekä uusasiakashankinta Länsi- ja Pohjois-Suomen alueilla, toimipaikkana Pirkkala (Jasperintie 290).

Juho on toiminut aikaisemmin konevuokraamoissa muun muassa ajojärjestelijänä sekä kurottajan kuljettajana ja omaa vahvan näkemyksen toimialasta käytännöntasolta.

MN-Lifttekin komeat miehet rivissä. Markku Tuliniemi on toinen oikealta.

Markku Tuliniemi on nimitetty Instant UpRight -tuotteiden myyntiin ja markkinointiin 6.1.2020 alkaen. Markun vastuulla on Lifttekin uuden edustuksen, Instant UpRightin telineiden ja henkilönostimien liiketoiminnan käynnistäminen ja tukeminen.

Markku siirtyi Lifttekille Instant UpRightin Euroopan myyntijohtajan tehtävästä. Hänellä on pitkäaikainen kokemus rakennuskonemyynnistä aina vuodesta 1986 lähtien. Viimeiset 19 vuotta Markku on toiminut irlantilaisen alumiinitelineitä ja henkilönostimia valmistavan Instant Upright Ltd palveluksessa, kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin tehtävissä.

MN-Lifttek Oy on nostolaitteiden maahantuontiin, myyntiin ja jälkimarkkinointiin erikoistunut yritys, joka edustaa alansa johtavia merkkejä: Manitou, Geda, Generac, Instant UpRight, Teupen ja Aichi.Lue seuraavaksi