Uutiset

Työkoneet

Nimityksiä Aari Rahoitus Oy

Antti Tuominen (kuvassa vasemmalla) on aloittanut toukokuun alussa myyntipäällikkönä Aari Rahoitus Oy:ssä. Antti on toiminut raskaan kaluston kaupassa vuosien varrella useissa eri tehtävissä. Aari Rahoitukselle Antti siirtyy leasingrahoituksen parista. Antin kotitoimisto on Ääneskoskella mutta miehen tavoittaa myös Aari Rahoituksen toimistolta Tampereelta sekä Vantaalta.

Antin ammattitaito ja tuntemus alasta ovat avuksi Aari Rahoituksen uudenlaisten rahoitusvaihtoehtojen kehittämisessä. Antille uutena asiana tulee nyt myös mahdollisuus järjestää osamaksurahoituksia asiakkaille. Antin tavoittaa puhelimella numerosta 040 5873 239 tai sähköpostilla aarirahoitus@maatori.fi

Marko Lehtinen on aloittanut huhtikuun alussa Aari Rahoitus Oy:n rahoitusjohtajana. Marko on raskaan kaluston rahoittamisen pioneereja Suomessa. Markon pitkälle uralle mahtuu monta pankkia ja alan yritystä, joista saatu kokemus kiteytyy uusien ratkaisujen ja palvelumallien kehittämiseen.

Antin kotitoimisto on Espoossa, mutta miehen tavoittaa myös Aari Rahoituksen toimistolta Tampereelta sekä Vantaalta.

Markon tavoite on uudistaa ja kehittää alan toimintaa palvelukeskeisemmäksi alan yrittäjät ja olosuhteet huomioiden. Marko Lehtisen puhelinnumero on 040 5335 892 ja sähköpostiosoite lehtinen@aarirahoitus.fi


Aari Rahoitus Oy on pelkästään raskaankaluston rahoittamiseen erikoistunut rahoitusyhtiö, joka järjestää sekä osamaksu- että leasing-rahoituksia.


Lue seuraavaksi