Uutiset

Työkoneet

New Holland – Blade Runner Baumassa

New Holland tuo Saksan kevääseen kaksi uutta keskikokoista kaivukonetta, mallimerkinnöiltään E75C SR (42 kW/7,5 t) ja kuvan E85C MSR (42 kW/8,3 t). Molemmat on päivitetty Stage IIIB aikaan (EGR/DOC). Uutuudet korvaavat vanhat mallit E70B SR ja E80B MSR.

Molemmissa malleissa on kolme työskentelyaluetta. H-valinta antaa maksimaalisen tehon. S-alueella säästetään jo hieman polttoainetta, mutta vasta ECO-valinnalla saavutetaan pienin kulutus. New Hollandin mukaan testeissä on saavutettu jopa noin 30 prosenttia pienempi kulutus vanhoihin malleihin verrattuna.

Lyhytperäisä uutuusmalleja tuodaan kaiken kansan ihmeteltäväksi kaikkiaan kolme. Niitä ovat E230 SR (123 kW/23,6 t), E260C SR (123 kW/26,6 t) ja E160C (74 kW/16,2 t) Blade Runner. Tehoja on näissäkin malleissa nostettu ja Stage IIIB-tekniikkaana on tuttu EGR ja näissä koneissa peltien alta löytyy myös partikkelisuodatin (DPF).

Edelleen osastolla voi tutustua kierrätystyömaille ja jätteiden käsittelyyn suunniteltuun pyöräkuormaajaan W170C. Jäähdytinpaketti on sijoitettu ohjaamon taakse ja mahdollisimman ylös pölyävästä maan pinnasta. Tilaa on myös runsaasti, jolloin puhdistaminen on NH:n mukaan helppoa.

Euroopassa suositut New Hollandin tiehöylämallit  F106.7 ja F156.7 esitellään niin ikään päivitettyinä versioina. Muun muassa ohjaamo on aiempaa isompi ja valoisampi.

Lue seuraavaksi