Uutiset

Kuljetuskalusto

Nettix Pro kattaa kaupankäynnin prosessit

Helppokäyttöinen ja edullinen Nettix Pro toiminnanohjausjärjestelmä kattaa kaikki kone- ja kuljetuskalustokaupan prosessit varaston- ja tarjoustenhallinnasta raportointiin. Kauppias saa sen avulla käyttöönsä kaiken, mitä kaupantekoon ja varastonhallintaan nykypäivänä tarvitaan. Ohjelma skaalautuu tuotteena ja hinnoittelultaan eri kokoisten liikkeiden tarpeisiin.

Nettix Pro on moottoritoimialan monipuolisin toiminnanohjausjärjestelmä. Sen käyttöönotto on helppoa ja tuotetuki löytyy Suomesta Nettikonetta ja Nettiautoa tuottavan Nettix Oy:n toimesta.

Integrointi Nettikoneeseen tuo lisätehoa

Nettix Pron etuna on myös reaaliaikainen tietojen päivitys Nettikoneeseen, sekä se että tiedot ja tietokentät ovat yhtenevät Nettix Pron ja Nettikoneen välillä. Lisäksi mahdollisuus omille kotisivuille tehtävään vaihtokonelistaukseen on kova etu. Se on muokattavissa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Teknisesti etuna on kaikkien dokumenttien hallinta. Kauppias saa kätevästi kaikki tarvittavat ominaisuudet käyttöönsä samasta sovelluksesta, kuten liidien hallinta, kirjalliset tarjoukset, kauppakirjat, rahoitushakemukset, reskontra ja asiakasrekisterien hallinta. Lisäksi raportointi esimerkiksi kirjanpitoa varten on mahdollista toteuttaa saman Nettix Pron sovelluksen kautta.

Kaiken kokoisille toimijoille

Nettix Pron edut korostuvat liiketoiminnan koon kasvaessa, mutta jo muutaman tuotteen kuukausimyynnissä saa hyötyä toiminnan tehostamisella. ”Ohjelmisto soveltuu ja antaa hyötyä liiketoiminnan tehostamiseen jo muutaman työkoneen tai kuorma-auton kuukausimyynnissä. Edut korostuvat liiketoiminnan koon kasvaessa. Järjestelmä tukee hyvin myös isoja organisaatioita, joilla on toimintaa ympäri maan”, kertoo Esa Poikolainen Nettix Pron myynnistä.

Yhdellä ohjelmalla myös useamman tuotteen kaupat samaan kauppasopimukseen

Ohjelma soveltuu erityisen hyvin kone- ja raskaankaluston (kuorma-autot) kauppaan. Kauppasopimukset ja kauppakirjat mahdollistavat kaikki moottoritoimialan laitteet. Ainoana järjestelmänä Nettix Pro mahdollistaa myös useamman ajoneuvon kaupat samalla sopimuksella. Samalla sopimuksella voi olla esimerkiksi kaksi myytävää ajoneuvoa ja neljä vaihdossa otettavaa tuotetta. Myös rahoitushakemukset ja -sopimukset hoituvat suoraan tarjouksella ja/tai kauppasopimuksella. Nettix Pro:ssa on ainoana järjestelmänä kattava Nettikone-yhteensopivuus”, perustelee Esa Poikolainen järjestelmän hyötyjä.

Myös uusien ajoneuvojen kauppa onnistuu Nettix Prolla. Ohjelmaan voidaan luoda myös kokonaan omia automalleja. Järjestelmä tukee tällä hetkellä Suomen rajojen sisäistä kauppaa.

Nettix Pron saa käyttöön avaimet käteen toimitettuna muutamassa päivässä ilman avausmaksua ja toistaiseksi voimassaolevalla, kuukausittain laskutettavalla sopimuksella. Se toimii tietokoneella, tabletilla ja mobiilissa. Lisäpalveluna voidaan toteuttaa myös omat ohjelmaan integroidut yrityskotisivut. Nettix Pron myynti antaa tarvittavat tuen ja koulutuksen ohjelmiston käyttöönotossa. Ohjelman sisällä on lisäksi oma tukipyyntöjärjestelmä ja Nettix-tuen yhteystiedot.

Tuomas Viren ja Topi Kontula Iveco Finland Oy

Käytetyn kaluston varastonhallinta kuntoon ja myytävä kalusto nopeasti nettiin

Iveco hyötyajoneuvojen maahantuontiorganisaatio Iveco Finland otti Nettix Pron pilottikäyttöön tänä keväänä. Ensimmäiset kokemukset ovat olleet positiivisen yllättyneitä ohjelmiston helppokäyttöisyydestä ja koko projektin sujuvuudesta.

”Meillä ei ollut käytössä suomenkielistä käytettyjen autojen varastohallintaohjelmaa, johon Nettix Pro toi nopeasti ratkaisun. Nyt pystymme yhdellä silmäyksellä näkemään varastotilanteesta lähes kaiken oleellisen”, kertovat myyntijohtaja Tuomas Viren ja vaihtoautopäällikkö Topi Kontula Ivecolta.

Raskaankaluston kaupassa on ollut perinteisesti ongelmana saada vaihtoautot nopeasti ja riittävän kattavilla tiedoilla ja kuvilla myyntiin verkkoon. Nettix Pro auttaa tässä prosessissa hyvin. Ohjelma tarjoaa myös autojen niin sanotut tilatiedot, joiden avulla myyjä näkee heti onko auto esimerkiksi jo vuokrattuna asiakkaalla tai huollossa. ”Kaikki myyjämme pystyvät jatkossa seuraamaan kaluston tilatietoja helposti”, sanoo projektia Ivecolla hoitanut Topi Kontula.

Myös yhdistettävyys suoraan Nettikoneeseen ja Nettiautoon tuo selkeyttä ja nopeutta. Kyseisten portaalien kautta saamme haluamme kaluston jakoon myös muihin vastaaviin palveluihin helposti ja nopeasti. Kaikki tämä säästää työaikaa, joka on todella tärkeää.

”Integraatio rahoitusyhtiöiden suuntaan vaatinee jatkokehitystä. Se ei taida vielä palvella raskaankaluston rahoitusratkaisuja riittävällä tasolla,” mainitsee Kontula.

”Vaikka Nettix Pro on meillä vasta pilottikäytössä voimme sanoa, että hyvältä näyttää tämän kokemuksen perusteella. Jos jatkokehitettävää tulee eteen, uskomme löytävämme ratkaisut yhdessä Nettix Oy:n henkilökunnan kanssa. Nettixin henkilökunnan toiminta on ollut koko ajan asiantuntevaa ja palveluhenkistä. Siitä on hyvä jatkaa yhteistyötä,” päättävät Tuomas Viren ja Topi Kontula.

Lisätietoja Nettix Pro:sta löytyy täältä.

Lue seuraavaksi