Uutiset

Työkoneet

Netistä kaivettua 3

Lehtiluukku myös iPadille ja iPhonelle

Konepörssi lehteä voit lukea ja selata nyt myös iPadilla ja iPhonella. Lehtiluukku tosin aukeaa myös Internetissä, joten lehden luku ei enää ole välineestä kiinni. Konepörssi ilmestyy Lehtiluukkuun samaan aikaan paperilehden kanssa. Lehtiluukku sovellus on ladattavissa App Storesta ilmaiseksi iPadille ja iPhonelle.

Konepörssi TV tarjoaa liikkuvaa kuvaa

Paperilehdellä joudumme tyytymään valokuviin, mutta Konepörssin Youtube-kanava laajentaa artikkelien sanomaa. Toimitus tuottaa sinne videomateriaalia, jota voi katsoa HD-tasoisena. Voit liittyä helposti myös tämän kanavan tilaajaksi.

Maarakentajille mannaa

Lähes 6000 ihmistä ympäri Tellusta on liittynyt jo tähän Maarakentajien Facebook-yhteisöön, jossa tarjolla on ainakin runsaasti kuvamateriaalia työmailta ympäri maailmaa. Suomestakin joku voisi muutaman kuvan näytille paiskata. Olisi siinä koneiden varusteissa ihmettelemistä jo Etelä-Euroopan kaivajillakin.

Konevalmistajatkin ajan tasalla

Lähes kaikki suuret konevalmistajat ovat ylläpitäneet omia Facebook-sivujaan jo jonkin aikaa. Liittymällä niihin saat monipuolista infoa nopeasti. Parhaiten löydät eri tuotemerkit ja brändit kirjoittamalla Facebookin hakuriville etsimäsi valmistajan nimen.