Uutiset

Työkoneet

MultiOne-pienkuormaajat RealMachinerylle

RealMachinery Oy ja Dae-Tek Oy aloittavat MultiOne-pienkuormaajien maahantuonnin, myynnin ja jälkimarkkinoinnin hoitamisen 01.01.2016 alkaen.  MultiOne-pienkuormaajien valikoima ja mahdollisuudet täydentävät RealMachineryn ja Dae-Tekin tuote- ja palveluvalikoimaa.

”MultiOne tarjoaa asiakkaillemme muiden edustamiemme merkkien ohessa monitoimisuutta ja tehokkuutta antavan kone- ja lisälaitesarjan kiinteistöhoitoon sekä pienille ja ahtaille työmaille”, tiivistää toimitusjohtaja Mika Kähäri.

RealMachinery Oy on täyden palvelun konetalo.  Se myy ja vuokraa maarakentamisen koneita, varustelee, huoltaa ja korjaa niitä sekä toimittaa niihin varaosia. RealMachinery Oy myy mm. Doosanin ja Bobcatin maarakennuskoneita, Hammin jyriä, Mecalacin kuormaajia, Groven autonostureita, Potain torninostimia sekä nyt myös MultiOne pienkuormaajia.

RealMachinery Oy:n lisälaite-edustuksiin kuuluvat mm. Engcon-, Kinshofer-, Montabert-, Steelwrist-, Hartl-, Indexator-, Motocut-, Demarec- ja RF- tuotteet.  RealMachinery Oy on ainoa Engconin, Steelwristin, Indexatorin ja Noxin pyörittäjien valtuutettu huoltaja.

Dae-Tek Oy on Doosanin kaivukoneiden ja pyöräkuormaajien, Bobcatin kuormaajien ja kurottajien, Mecalacin kuormaajien sekä nyt myös MultiOne-pienkuormaajien valtuutettu maahantuoja.

Lue seuraavaksi